TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Tor śmiertelnych rozrywek;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45292)

Molly 28.07.2008 19:06

Odp: Tor śmiertelnych rozrywek;)

Nie podoba mi się , jest z by za ciemno

Björk 28.07.2008 19:58

No jak klub dla wampirów to jest OK. Pewnie w barkach podają świeżo wyciskaną krew :)
Ale już lepiej z pokryciami ścian i świetnie, że zlikwidowałaś dach :)
Pozdrawiam

shizeR 29.07.2008 10:59

nie podoba mi się za szaro

Mysia1996 29.07.2008 11:54

Jest zbyt ciemno, ale wnętrze jest bardzo ciekawe. 9/10 za chęci xD

kubuss 30.07.2008 10:33

Nie podoba mi się. Bryła jest okropnie kanciata. W środku panuje mroczny nastrój jest okropnie ciemno i brzydko. Ocena: 5/10

pozdrawiam:
kubuss

Fiorella 30.07.2008 12:21

W ogóle mi się nie podoba.
To co powinnaś poprawić:
- bryła ( rób bardziej urozmaiconą )
- teren zewnętrzny ( uważam, że nawet na parceli publicznej powinien być ogród, ty go nie zrobiłaś, bo nie miałaś miejsca, więc albo rób mniejszą bryłę, albo dawaj większą parcelę )
- zewnetrzne pokrycie ścian ( przez to kamieniste pokrycie kręgielnia wygląda jak by była tylko dla wampirów, radzę robić czerwoną lub brązową cegłę )
- okna i drzwi ( kolor czerwony w tym przypadku prezentuje się fatalnie, a drzwi wyglądają jak do średniowiecznego zamku, radzę dawać inne okna w bardziej pospolitych kolorach, a drzwi zwyczajne, najlepiej takie z szybą )
- hol ( kolor podłogi, kamienista tapeta i wielka pustka dają wrażenie komnaty w zamczysku wampirów, radzę dawać drewnianą podłogę o wyglądzie parkietu lub brązowe duże płytki, ściany robić w kolorze mebli i dawać więcej mebli lub robić mniejsze pomieszczenie )
- barierkę przy miejscu na grilla ( barierka i pokrycie ścian budynku, psują ładne miejsce do grilowania, radzę zmienić barierkę na najlepiej jakąś drewnianą, a o pokryciu ścian już pisałam )
- sale zabaw ( drewniane ściany i podłogi psują efekt wesołej sali zabaw, do tego jest bardzo ciemno, radzę zmienić kolor podłogi na jasne stonowane kafeli, lub ewentualnie jasne drewno, ściany zrobić klorowe dopasowane do mebli, które wtedy by o wiele lepiej się prezentowały, co do ciemnych pomieszczeń to więcej żyrandoli lub zapalaj swiatła do robienia zdjęć )
- łazienki ( drewniane podłogi i ściany nie pasują do łazienki, zielone kabiny toaletowe jeszcze bardziej psują efekt, radzę dać kafeli i zmienić kolor kabiny toaletowej na biały lub jasno brązowy )
Ogólna ocena: 1/10 ( za to, że ci się chciało )

KAJA401 30.07.2008 17:58

O matko ile razy mam pisac że ja właśnie buduję te budynki tylko dla wampirów!a ja nie pobieram dodatków z neta w postaci mebli bo mi gra przez to za wolno chodzi dlatego mam same maxisowskie rzeczy i na dodatek mam tylko 3dodatki TS2 Nż I CPR więc się nie dziwcie że mam wyposażenie i ściany itp brzydkie rzeczy a i dlatego też kabiny są takie a nie inne.A jeśli chodzi o kolorowe ściany to nie ma mowy bo świat wampirów ma byc ciemny i mroczny.a bryła też jest taka klocowata bo taka właśnie miała byc takie były moje plany co do tego budynku.

Björk 30.07.2008 18:00

Och, jak ja tego nie cierpię!!!
Narzekania...
Akurat w NŻ i CPR powchodziły najfajniejsze meble :D
No dobra... Ja pokochałam IKEA :)
Ciesz się kobito z tego co masz :)
Nie jest źle :)

KAJA401 30.07.2008 18:04

Ech wiem bjork wiem ale mi nie o meble chodzi:)tylko te durne tapety i podłogi nic mi się tam nie podoba:/sama dobrze wiesz że szczególnie mi zależy na ciemnym klimacie więc denerwują mnie komentarze ciągle te same typu za ciemne wnętrze za ciemne wnętrze itd.....

Fiorella 31.07.2008 12:09

Cytat:

Napisał KAJA401 (Post 834005)
O matko ile razy mam pisac że ja właśnie buduję te budynki tylko dla wampirów!a ja nie pobieram dodatków z neta w postaci mebli bo mi gra przez to za wolno chodzi dlatego mam same maxisowskie rzeczy i na dodatek mam tylko 3dodatki TS2 Nż I CPR więc się nie dziwcie że mam wyposażenie i ściany itp brzydkie rzeczy a i dlatego też kabiny są takie a nie inne.A jeśli chodzi o kolorowe ściany to nie ma mowy bo świat wampirów ma byc ciemny i mroczny.a bryła też jest taka klocowata bo taka właśnie miała byc takie były moje plany co do tego budynku.

Dobrze, zwracam honor, ale pozwól, że się usprawiedliwię - na początku nie napisałaś, że to dla wampirów, a poprzedniej twojej budowli to ja chyba nie widziałam.
W takim razie, patrząc z innej strony, zmieniam moją ocenę: 7/10 - jest parę, rzeczy, które nadal mi się nie podobają mimo, że jest to parcela dla wampirów (przykład: powinnaś zrobić taki mroczny ogród ).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48.