|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hejka teraz dam moją parcele publiczną z torami kręglarskimi
nie ma w niej nic aż tak specjalnego ale w każdym razie wyszła mi ta budowla lepiej niż karaoke mam nadzieje że się wam spodoba. budowla ma w sobie 2piętra na dole znajduje się hol, 2 sale do kręgli jedna damska druga męska (można to poznac po kolorze torów do kręgli i siedzeniach),obie te sale mają również stół do pokera jedną maszynę do grania jedną grę w lotki i jedną szachownicę, obie sale również posiadają mały bar i budkę do robienia zdjęc na dole znajduje się również z tyłu budynku na świeżym powietrzu miejsce na grila gdyby komuś zachciało się jeśc na piętrze znajduje się tylko mała można tak nazwac poczekalnia gdyż u góry znajdują się tylko ubikacje damska i męska no wię zaczynamy oto 1fotka całośc budynku niech was nie zwiedzie jego wygląd bo może wyglądac jak ośrodek dla żołnierzy ale jest to mylące![]() ![]() ![]() teraz damy hol ![]() ![]() po holu damy miejsce na grilla ![]() a po grillu nadszedł czas na sale zabaw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i czas na górne piętro poczekalnia![]() i łazienka (damska i męska niczym się nie różnią więc dam tylko zdj damskiej )![]() i to by było na tyle zachęcam do oceniania
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|