|
Zobacz wyniki ankiety: W jakim klimacie chcesz ujrzeć moje otoczenie? | |||
Umiarkowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 38.10% |
Tropikalny |
10 | 47.62% |
Pustynny |
3 | 14.29% |
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Witam Was. 10.01.2010r. czyli dokładnie rok temu zaprezentowałem Wam swój ostatni projekt. Rok przerwy to zdecydowanie za długo. Dziś przedstawiam kolejną moją pracę, utrzymaną w dosyć podobnych klimatach co Ardewick Castle. Pracę nad projektem rozpoczęły się we wrześniu. A zaczęło się od stworzenia samego otoczenie, następnie przeszedłem do realizacji samego projektu w skład którego wchodzi aż jedna duża parcela i trzy mniejsze. Zdjęć jest dosyć sporo, coś około stu, więc z góry przepraszam za uciążliwe wczytywanie się ich. Kosztował mnie on sporo pracy, dopieszczając każdy szczegół, więc chcę ukazać każdy zakamarek. W planach miało być to przedsięwzięcie o wiele większe, gdyż myślałem nad umieszczeniem warowni na miarę Ardewick Castle po drugiej stronie rzeki, dużego portu i dwóch gospodarstw. W efekcie końcowym projekt się trochę zmniejszył, ale sądzę że nadal powinien być monumentalny. Korzystając z okazji chciałbym w tym temacie otworzyć małą sondę. Otóż za jakieś miesiąc, bądź dwa rozpocznę pracę nad wielkim grywalnym otoczeniem. Szczegóły poznacie w swoim czasie. Ja chcę Wam tylko zadać mały pytanie. W jakim to klimacie chcielibyście ujrzeć moje otoczenie. Do wyboru mamy trzy: -Umiarkowany- czyli: góry, lasy, jeziora. -Tropikalnym- czyli: słoneczne plaże, gęsta dżungla. -Pustynnym- niekoniecznie coś w stylu krajobrazów na bliskim wschodzie, a raczej pustynie stanów Nevada czy Arizona. Wyniki sondy wezmę pod uwagę, a raczej na 90% się będę nimi kierował. Miałem jeszcze zamiar do tego projektu dodać nową formę prezentacji, czyli filmową. Ale na chwilę obecną zrezygnowałem z tego pomysłu, może za jakiś czas to zrobię. Pobierz zdjęcia Z racji, iż doszły mnie słuchy, że niektórzy użytkownicy mają problemy z załadowaniem wszystkich zdjęć, więc jeśli Wam bardzo zależy, możecie je pobraćtu Hasło do rozpakowania archiwum to: "thesims.pl". No to chyba wszystko co chciałem Wam przekazać. Zapraszam więc do obejrzenia mojego dzieła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() XXXXXXXXXX9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xxxxxxx 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście musiałem o czymś zapomnieć. Braknie zdjęć jednego pomieszczenie oraz zdjęć ogólnych przedsięwzięcia, które pomogły by Wam lepiej zorientować się w projekcie. Jutro to dodam. Dziękuje za uwagę, pozdrawiam: Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 30.05.2011 - 16:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Pierwszy raz mi się zdarzyło, że nie zmieściłem się w limicie zdjęć przepadających na jednego posta. Więc tutaj daję dalszą część. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 01.04.2011 - 13:52 |
![]() |
![]() |
#3 |
Wpisy bloga: 8
Reputacja: 14
|
![]()
O kurka... <opad żuchwy>. To jest niesamowite, bardzo realne i w ogóle...
10/10
#4 |
![]()
To jest po prostu idealne! Wszystko starannie dopracowane, mnóstwo szczegółów i wszystko bardzo realistyczne
![]() ![]() Oczywiście, 100/10 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
omajgadnes
![]() Kowal,to jest GENIALNE! i stadnina,i winiarnia,i placyk ze studnią,i cmentarzyk,i poletko,i kościółek... uwielbiam te kolumny porośnięte bluszczem.w winiarni się zakochałam. dobre dodatki z neta,które się nie wyróżniają (w przeciwieństwie do ptasich kup),tak to sam maxis. czuję się teraz ze swoimi domkami taaaaaaaaka malutka,o jak ta kropeczka -> . jesteś moim simowym guru <pada na twarz> |
![]() |
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Jak zwykle praca idealna.
![]() Doczekaliśmy tej oczekiwanej pracy. ![]() Po prostu uwielbiam! |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() Zatkało mnie. To jest niesamowite.. coś genialnego. Bez oceny, bo 10 to za mało. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie znam innej lepszej pracy od twojej i chyba nigdy lepsza nie powstanie. No chyba, że pokonasz sam siebie (czego ci życzę)
![]() ![]() P.S. Głosowałem na umiarkowany bo to najbardziej pasuje do twoich prac. |
![]() |
![]() |
#9 |
Wpisy bloga: 5
Reputacja: 20
|
![]() ![]() No nie mogę, toż to arcydzieło... Już nie pierwszy raz przekonuję się, że TS3 to nie tylko plastusiowi Simowie ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
No w końcu doczekałam się Twojego dzieła i jest oczywiście wykonane perfekcyjnie
![]() Kościół (czy może w tamtych czasach to bardziej klasztory), zamek, ten domek ze zbożem, cmentarz i stajnia z końmi oraz te gruzy zamku, które widać na jednym zdjęciu. Piknie :3 Skojarzyło mi się z Fable :o A już zwłaszcza jak zobaczyłam psa ^^ Wszystko mi się podoba. Nie sądzę, by była możliwość, by stało się inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|