TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Kamieniczka 5 [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47174)

treys 14.10.2008 10:53

Odp: Kamieniczka 5

zdecydowanie za wielkie pomieszczenia, pusto, bryła też beznadziejna.
pooglądaj domy innych użytkowników i naucz się od nich, bo początki zawsze są trudne. z czasem będzie lepiej.

legolas 14.10.2008 10:57

Yvette dzięki no tak początki są trudne ,ale myśle ,że z czasem bedzie mi wychodziło lepiej

asikka92 14.10.2008 14:41

Średnio mi się podoba, to po prostu zwykły klocek... AD umeblowania. Po co w kuchni dwie prawie identyczne mikrofalówki? Albo 3 takie same półki na książki obok siebie? Dwie kanapy? Musisz popracować przy budowaniu samej bryły. Zostawiasz za dużo miejsca na meble, które i tak zajmą bardzo małą jego część. Nie oceniam, lecz czekam na następny Twój twór:) Nie przejmuj się negatywnymi ocenami, one nie mają na celu Cię "udupić" lecz zmotywować do dalszej pracy :)

vibratoria 14.10.2008 15:53

Czy to jest Blok przy którym leżą Niedopałki i może się zapalić? :D

Ale poważnie, już bloki na moim osiedlu z czasów PRL są ładniejsze. Wybacz gorzkie słowa, jednakże nie podoba mi się i tyle. Budynek jest wielki, pusty i brzydki.
Rozumiem, że to Twój pierwszy projekt, mimo wszystko jednak - stać Cię na więcej. Trochę więcej kombinowania, łączenia, przestawiania itd. a trochę mniej przestrzeni i z pewnością kolejny projekt będzie znacznie lepszy.

Pozdrawiam i czekam na kolejne prace.

legolas 14.10.2008 15:57

Dziś mam zamiar wstawić jeszcze jeden projekt tym razem dopracowny i nie bryłowaty:D

Gio 14.10.2008 17:14

Bryła to jeden wielki kloc, za duże pomieszczenia, niekolorystyczne, słabe tapety i podłogi maxisowskie które dawno się już przejadły. No nie wiem. Plus, że chociaż zrobiłeś plac zabaw i jakiś tam ogród. W ścianie te okna takie byle gdzie ponasadzane. Ja jestem na nie. Jedyne co mi się podoba to klatka schodowa, bo ma przyzwoitą wielkosć ;) 5/10

Kolorowo 14.10.2008 20:00

Nie zbyt podobają mi się nie które pokoje ocenka
7/10

legolas 16.10.2008 14:08

Dziękuje za oceny a nowy domek jest w budowie Mam nadzieje ,że niedługo wstawię go na forum :)

Fiorella 16.10.2008 15:01

O matko! Jak tam pusto! I jeszcze ten miks wzorów. Każdy mebel w innym stylu, w kuchni różne kolory i wzory, jadynie łazienka jakoś się kupy trzyma. Bryła jest paskudna, a otoczenie, równiez nie najlepsze. Nie, nie podoba mi się. Popracuj jeszcze nad zdjęciami, bo dobre ujęcie to połowa sukcesu. Myślę, że lepiej by to wszystko wyglądało, gdybyś zrobił lepsze zdjęcia.
Ocena: 3/10

kubuss 16.10.2008 16:37

Nie podoba mi się ani blok ani mieszkanie, blok ma za dużo okien i wygląda jak kloc, a mieszkanie jest za duże. Ocena: 3/10

pozdrawiam:
kubuss

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:47.