|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dałem też do dowladsu ale nie chce przyjąć wiec daje tu Jak się bedzie podobało to obiecuje ,że dam do pobrania
HEJ!!! Prezętuje mój nowy apartamentowiec ![]() Przepraszam za jakość zdjęc ,ale tak jakoś wyszło ![]() Nazwa:Kamieniczka 5 Ilość mieszkań: 6 Cena wynajmu 1871 do 3292 ![]() Mój sim mieszka na parterze w pierwszym mieszkaniu ![]() Serio?! to mój Pierwszy apartamentowiec... Prosze o wmiare dobre oceny... Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:32 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ała...
A w downloads pewnie się pojawi po zaakceptowaniu przez Tunivell... Trochę cierpliwości i nauka czytania się przyda... Co do samego bloku... hmmm... Jest według mnie paskudny. W ogóle nie jest zaplanowany. Mam niejasne poczucie, że wszystko jest poupychane, byle by było (po trzy regały z książkami, schody itp.) Bryła to po prostu prostokąt w dodatku z bezsensownie rozmieszczonymi oknami... właśnie tak byle jak, byle by było... Olbrzymie, niewykorzystane przestrzenie, pustki, które próbujesz ukryć wrzucając cokolwiek (np. taką płaskorześbę z kamienia). Ocena 1/10, bo jednak kolorystycznie jakoś się wszystko to nawet trzyma... chociaż niektóre połączenia są straszne, to jednak jakoś... ![]() I napisz do Tunivell, żeby nie akceptowała tematu do downloads, tylko przeniosła ten, jeżeli nadal go chcesz wystawiać... Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Björk : 14.10.2008 - 09:40 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hej! Nie jest tak źle
![]() Trochę złe zdjatka..ale ok Za puste pomieszczenia.ale to 1 domek więc 8/10 ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 14.10.2008 - 09:51 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy nie ma co pochwalić , wtedy mówi się , lub pisze o czymś całkiem innym .
" Gratuluję " poczucia humoru . Masz go w nadmiarze . |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
aniołek Ignoruję "to coś" co napisałaś Nie obchodzi mnie twoje zdanie patrze tylko na oceny!
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
rzeczywiscie troche puste ale poza tym OK 9/10
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Jak słyszę "Bo ja nie umiem robić zdjęć" to mam ochotę tego kogoś zaduścić, zakopać, zamordować etc. No dobra unoiosłem się.
![]() Wszystko opisałem tutaj Do rzeczy: Zdjęcia są koszmarnej jakości -.- Bryla taka nieprzemyślana, a wręcz prostokątna! Nie próbuj się wykręcać słowem "bo bloki takie są!". Owszem może i są, ale na pewno nie prostokątne. Jakieś wypuklenie na pewno się znajdzie ![]() Klatka jest taka ciemna, wogóle bez wyrazu. ;/ Kuchnia z jadalnią: O matko! Jesli nie chcesz, by przedmioty były przezroczyste, wciśnij TAB Salon: Masakra! Wszystko poupychane w kąt, nie wspominając o kąciku TV z dwiema kanapami. :/ AAA!!! co w salonie robią garnki?? !! Łazienka! JAKA WIELKA! Za wielka. A co do kącika z kibelkiem. Gdzie ty tam widzisz kącik? Mnie to raczej przypomina wystawę. Sypialnia: Ręce mi opadły. Za wielka, za brzydka, za nieprzemyślana itp. Jak wysoki czynsz ma to mieszkanie? Wnioskuje, że z 10.000 $ - pamiętaj, że mieszkania w blokach - jeśli nie są to apartamenty - mają być jak najmniejsze, aby czynsz był malutki ![]() Ocena: 0/10 Nie będe dawał rozszerzonej punktacji, bo brakło by mi skali. Pooglądaj trochę innych prezentacji, i nie rób zdjęcia aparatem z gry! Jak na pierwszy raz to wyszło średnio. Nie dostrzegłem w tym bloku żadnych plusów. Ale przecież każdy ma gdzieś swoje początki! Wierzę, że będziesz doskonalił swoje możliwości i wszystko wyjdzie świetnie ![]() nie widzę sensu dodawania bloku do pobrania, bo wątpię, żeby ktoś to pobrał. ![]() Moje uwagi absolutnie nie miałby na celu Cię obrazić - może miejscami nawet niepotrzebnie się uniosłem ![]() Pozdrawiam i życzę szczęścia przy następnych budowlach! Woltuwa |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Woltuwa Twoja ocena mnie nie zadziwa ,ponieważ mówie pierwszy apartamentowiec,pierwszy raz robie prezętację na forum
![]() Ale twoja ocena jest troche krytyczna ,ale to tylko forum o grze a nie III woja światowa |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Acha dobra do tego co bjork napisała:
Mój pierwszy apartamentowiec,Twoje początki też nie były rewealcyjne ale ok. Zostawiam ten temat i...Prosze dalej oceniać |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|