TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Kamieniczka 5 [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47174)

legolas 14.10.2008 09:27

Kamieniczka 5 [BRAK ZDJĘĆ]

Dałem też do dowladsu ale nie chce przyjąć wiec daje tu Jak się bedzie podobało to obiecuje ,że dam do pobrania
HEJ!!! Prezętuje mój nowy apartamentowiec :)
Przepraszam za jakość zdjęc ,ale tak jakoś wyszło:(

Nazwa:Kamieniczka 5
Ilość mieszkań: 6
Cena wynajmu 1871 do 3292 :)

Mój sim mieszka na parterze w pierwszym mieszkaniu :) Acha mieszkania mają jeszcze 1 piętro

Serio?! to mój Pierwszy apartamentowiec...
Prosze o wmiare dobre oceny...

Björk 14.10.2008 09:35

Odp: Kamieniczka 5

Ała...
A w downloads pewnie się pojawi po zaakceptowaniu przez Tunivell...
Trochę cierpliwości i nauka czytania się przyda...
Co do samego bloku... hmmm...
Jest według mnie paskudny. W ogóle nie jest zaplanowany. Mam niejasne poczucie, że wszystko jest poupychane, byle by było (po trzy regały z książkami, schody itp.)
Bryła to po prostu prostokąt w dodatku z bezsensownie rozmieszczonymi oknami... właśnie tak byle jak, byle by było...
Olbrzymie, niewykorzystane przestrzenie, pustki, które próbujesz ukryć wrzucając cokolwiek (np. taką płaskorześbę z kamienia).
Ocena 1/10, bo jednak kolorystycznie jakoś się wszystko to nawet trzyma... chociaż niektóre połączenia są straszne, to jednak jakoś... ;)
I napisz do Tunivell, żeby nie akceptowała tematu do downloads, tylko przeniosła ten, jeżeli nadal go chcesz wystawiać...
Pozdrawiam

blakistoni 14.10.2008 09:38

Hej! Nie jest tak źle :D
Trochę złe zdjatka..ale ok
Za puste pomieszczenia.ale to 1 domek więc
8/10 :)

cerastes 14.10.2008 09:38

Kiedy nie ma co pochwalić , wtedy mówi się , lub pisze o czymś całkiem innym .
" Gratuluję " poczucia humoru . Masz go w nadmiarze .

legolas 14.10.2008 09:40

aniołek Ignoruję "to coś" co napisałaś Nie obchodzi mnie twoje zdanie patrze tylko na oceny!

Arek_7_08 14.10.2008 10:03

rzeczywiscie troche puste ale poza tym OK 9/10

Woltuwa 14.10.2008 10:26

Jak słyszę "Bo ja nie umiem robić zdjęć" to mam ochotę tego kogoś zaduścić, zakopać, zamordować etc. No dobra unoiosłem się. :P

Wszystko opisałem tutaj

Do rzeczy:

Zdjęcia są koszmarnej jakości -.-

Bryla taka nieprzemyślana, a wręcz prostokątna! Nie próbuj się wykręcać słowem "bo bloki takie są!". Owszem może i są, ale na pewno nie prostokątne. Jakieś wypuklenie na pewno się znajdzie :)

Klatka jest taka ciemna, wogóle bez wyrazu. ;/

Kuchnia z jadalnią: O matko! Jesli nie chcesz, by przedmioty były przezroczyste, wciśnij TAB

Salon: Masakra! Wszystko poupychane w kąt, nie wspominając o kąciku TV z dwiema kanapami. :/ AAA!!! co w salonie robią garnki?? !!

Łazienka! JAKA WIELKA! Za wielka. A co do kącika z kibelkiem. Gdzie ty tam widzisz kącik? Mnie to raczej przypomina wystawę.

Sypialnia: Ręce mi opadły. Za wielka, za brzydka, za nieprzemyślana itp.

Jak wysoki czynsz ma to mieszkanie? Wnioskuje, że z 10.000 $ - pamiętaj, że mieszkania w blokach - jeśli nie są to apartamenty - mają być jak najmniejsze, aby czynsz był malutki :P

Ocena: 0/10
Nie będe dawał rozszerzonej punktacji, bo brakło by mi skali.

Pooglądaj trochę innych prezentacji, i nie rób zdjęcia aparatem z gry!
Jak na pierwszy raz to wyszło średnio. Nie dostrzegłem w tym bloku żadnych plusów. Ale przecież każdy ma gdzieś swoje początki! Wierzę, że będziesz doskonalił swoje możliwości i wszystko wyjdzie świetnie :)

nie widzę sensu dodawania bloku do pobrania, bo wątpię, żeby ktoś to pobrał. :)

Moje uwagi absolutnie nie miałby na celu Cię obrazić - może miejscami nawet niepotrzebnie się uniosłem :)

Pozdrawiam i życzę szczęścia przy następnych budowlach!
Woltuwa

legolas 14.10.2008 10:38

Woltuwa Twoja ocena mnie nie zadziwa ,ponieważ mówie pierwszy apartamentowiec,pierwszy raz robie prezętację na forum :)
Ale twoja ocena jest troche krytyczna ,ale to tylko forum o grze a nie III woja światowa

Woltuwa 14.10.2008 10:41

Cytat:

Napisał legolas (Post 876737)
Woltuwa Twoja ocena mnie nie zadziwa ,ponieważ mówie pierwszy apartamentowiec,pierwszy raz robie prezętację na forum :)
Ale twoja ocena jest troche krytyczna ,ale to tylko forum o grze a nie III woja światowa

A jakie oceny wolałbyś dostać? "BOSKIE 9/10" ?? Wbrew pozorom, staram się pomóc. I nie mów, że "trochę", bo wiem, że "bardzo" :P

legolas 14.10.2008 10:46

Acha dobra do tego co bjork napisała:
Mój pierwszy apartamentowiec,Twoje początki też nie były rewealcyjne ale ok.
Zostawiam ten temat i...Prosze dalej oceniać

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:16.