![]() |
Odp: Mój domek
bryła jest dziwna, taka potężna. sypialnia najgorsza te kije hokejowe pasują tam jak pięść do nosa. Sory mnie się w ogóle nie podoba 2/10.
serio grasz 7 lat? dziwne że przez ten czas nie nauczyłaś się robić porządnych zdjęć. |
18 lat!? To niemożliwe. Nie chcę się chwalić, ale moja mama nie gra za dużo w simsy, ale jak usiadła I-wszy(i ostatni raz) to zbudowała całkiem ładny. Dom.
Ja gram w simsy od 1 roku. Niektórzy grają mniej i robią ładne zdjęcia i domy. 3/10 |
Nie podoba mi się, bryła jest za duża, zdjęcia nie wyraźnie. Ogólnie to jest dno. Ocena: 0/10
pozdrawiam: kubuss |
Ale fajny ten dom
|
Lola154 błysnęła architektonicznym geniuszem i geniuszem w ogóle i usunęła zdjęcia. Myślę, że można temat po prostu zamknąć.
|
@up: właśnie :/
|
Jak niektórzy ją tak po chamsku zjechali, to nic dziwnego, ze wolała usunąć fotki.
Idzcie sie uczyc kultury ludzie, przyda sie Wam w zyciu! Istnieje różnica pomiędzy konstruktywną krytyką a krytykanctwem. Połaczonym od razu z chamstwem i złośliwością. I nie jest trudno domyślić się do kogo kieruję te słowa, jak sie przejrzy posty w tym wątku. (dla nieuków wyjaśnienie: krytykanctwo «niesłuszne i nierzeczowe krytykowanie czegoś; też: skłonność do takiego krytykowania» ) |
jeżeli naprawdę musicie kogoś skrytykować róbcie to kulturalnie, konstruktywnie i z wyczuciem - następnym razem polecą bany.
temat zamykam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:40. |