![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na pierwszy twój dom jest naprawdę nieźle.Tylko nie podoba mi się sypialnia rodziców.9/10
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
hm...domek jesli pierwszy jest okej...tylko nie podoba mi sie sypialnia rodziców...poój dziecka jest bardzio ladny bardzo przytulny.
![]() ![]() Ocena: 8/10 Pozdr. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom to nawed ładny. Naucz sie robić ładniej zdjęcia ^-^ ocenka 8/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To dlaczego na Zeusa jej nie zmieniłaś?!
![]() Ale może od początku: 1. Bryła. Dobrze, że zdjęcia są zrobione w nocy. I dobrze, że są tak kiepskiej jakości. Dzięki temu mniej widać z tego koszmaru. Poważenie. Fronton może i jeszcze by się do czegoś nadawał (i tylko fronton), ale położyłaś dach tak ogromy i paskudny, że dom wygląda jakby miał się złożyć pod jego ciężarem a następnie zapaść do Hadesu. 2. Ogród. No cóż. Nawtykane roślinek byle jak, byle gdzie, byle było. To już wole prace tych, którzy nie robią ogrodów wcale. I do tego żadnego ogrodzenia - a może jest, ale beznadziejna jakość zdjęć (znowu!) rzuciła mi się na oczy - zero prywatności, aż się prosi wyprowadzić tam pieska, niech zrobi swoje. 3. Przedpokój Ujdzie. Jak to przedpokój: wejść, przejść i iść dalej. Trochę za wielki. Ale ujdzie. 4. Kuchnia. Podobają mi się meble w stylu modern i połączenie kolorów (ukłony w stronę twórcy zestawu) i kieliszki z martini ![]() 5. Sypialnia rodziców. Zimno! W prawdzie różowy i niebieski to fajne połączenie. Bardzo romantyczne i kobiece. Ale nie w Twoim projekcie. Tutaj prawie można poczuć jak po pokoju hula wiatr, a te dwie figurki to pewnie Mama i Tata zamienieni w Lodowe Posążki przez Królową Śniegu. Nawet kije do hokeja są, co jak dla mnie jest sugestią jednoznaczną, że jest to lodowisko po modernizacji - czyli wstawione do niego łóżko. 6. Łazienka Ładnie bo zielono. I tylko dlatego. Mam nadzieję, że ta dziura w ścianie z futryną to są otwarte drzwi a nie Dziura w Ścianie. Ponadto pomieszczenie jest (jak poprzednie!) zdecydowanie za wielkie. Mogłaś wstawić do niego jacuzzi i jeszcze by wystarczyło miejsca na szafki, toalety, bidety, prysznice, wanny, pralki, koszyki i Pudełka. 7. Pokój dziecka Nie komentuję, bo sama nie robię i się na tym nie znam. Nie wiem co lubią dzieci. Mam nadzieję, że dziecko jest dziewczynką - chyba nie wszyscy chłopcy lubią różowy. Np. haughton nie lubi. ![]() 8. Salon O tak. Świetny pomysł z tą jasną i ciemną podłogą. Akurat, żeby przyprawić mnie o zawał. Do tego bardzo modernistyczny brak firanek na połowie okien, a na drugiej części w oknach i firanki i szafki i kwiatki i pianino. Poważnie, widać tutaj, że chyba jednak Ogrom przestrzeni sprawił Ci drobny problem z jej zagospodarowaniem. Ale tylko drobny. Od czego przecież jest "Modern" ![]() 9. Pokój relaksacyjny. Stolik karciany i dwa głośniki. No ubaw po pachy po prostu. Ale zaintrygował mnie i to bardzo drążek na ścianie. Do czego służy? Do ćwiczeń z zakresu figur baletowych, którymi potem można się pochwalić jeżdżąc na łyżwach w Sypialni Rodziców? A może do perwersyjnych zabaw erotycznych z Królową Śniegu i Bambi w rolach głównych? Podsumowując: Chciałaś komentarz to masz. Dom mi się nie podoba. Owszem, może i trochę umiesz łączyć kolory, ale robisz zdecydowanie za wielkie pomieszczenia, brakuje Ci konsekwencji w ich aranżacji. I serio: o co chodzi z tym drążkiem na ścianie. Przyjezdni goście parkują tam konie? ![]() 3/10 Ostatnio edytowane przez vibratoria : 18.10.2008 - 14:05 |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Maszyna? A co ona ma wspólnego z rekreacją? |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
AAAA, dajcie życia ludzie błagam. Co dla was znaczy ośmieszenie?! Nic?! A wy w ogóle wiecie co to znaczy?! Nie?! To spójrzcie na to coś! <hm, może za ostro pojechałam, ale cóż>
A te zdjęcia? Tak trudno ustawić jakość na najwyższą?! Boże święty jak robisz takie domy to je ani na forum nie wstawiaj. A te kwiatkowe dywaniki- są wszędzie. Salon- Jezu więcej kwiatków przy telewizorze się nie dało? No chyba, że dla nich telewizor to jest rzecz święta i oddają mu pokłon. Pokój dziecka- pełno kwiatków przy łóżku. A czy ty wiesz, że w pokoju gdzie się śpi nie powinno być kwiatków, bo zabierają tlen? Wniosek: Masz obsesje na punkcie kwiatków. Albo w doniczkach, albo na dywanach. I kto to widział by w sypialni były sklepowe manekiny ![]() W sypialni twoich rodziców tak jest?! Ocena końcowa: DNO! 0/10 Pozdrawiam, Di
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak na pierwszy domemk to jest nawet nawet. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to bardzo łądne dodatki z neta. Masz gust
![]() ![]() ![]() ![]()
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Postanowiłam zmienić Ci ocenę z 3 na 0/10, bo co jak co, ale skoro jesteś doświadczona to pokazałaś ostateczną miernotę. P.S. Po to wystawiamy domy na forum, żeby dowiedzieć się co robimy dobrze a co źle, a nie po to żeby rzucać inwektywami dlatego, że komuś się Twój dom nie podoba. Pozdrawiam i mimo wszystko czekam na kolejny projekt z nadzieją, że będzie lepiej. |
|
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() A to cuś to co jest? O to mi łaziło. Mam mózg. No, ale wiesz jeśli chcesz być kiedyś architektem no to powinnaś budowanie w simsach traktować jako prawdziwe budowanie. Skoro grasz od siedmniu lat to powinnaś budować takie cudy, że och i ach. A pojęcie to ty może o simach masz, ale o budowaniu na pewno nie.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|