![]() |
Odp: Miejskie Zacisze
Bardzo ładnie i przytulnie urządzony modern(ik) ;-)
|
Bardzo ładny domek!
Malutki, przytulny, dość słoneczny, ale: (i tu się przyczepię) W przedpokoju dałaś ten sam dywan i parkiet, co do sypialni, a kuchnia wydaje mi się lekko za duża. Ogródek jest mały i skromny. Trochę go za mało, ale to mi nie przeszkadza, ponieważ uważam, że taki właśnie miał być ; ) Co do różu, to nie jestem jego zwolenniczką, ale sypialnia na pewno miała być troszkę inna. PS. Od zewnątrz dom wygląda na smutny, ale wcale taki nie jest; ) Ocenki nie dam, ale mogę poczekać na kolejne domki ; D |
Bardzo fajniasty domek. Ale w sypialni według mnie nie pasują te dwie pomarańczowe sofy.
Ten dom ma u mnie wielkiego plusa, ponieważ bryła jest przepiękna. Ocenka 9,5/10 |
Cudny! :)
Od razu człowiekowi polepsza się humor, gdy widzi takie ładne moderny :) Z minusów to tyle, że łazienka jest trochę zbyt zagracona, i to wszystko. Bez zastanowienia: 10/10 |
Cytat:
Wszysktim bardzo dziękuje za komentarze i prosze o kolejne opinie, przydadzą się na przyszłośc. No i oczywiście pozdrawiam! |
Jest! Jakiś nowoczesny domek, którego bryła jest bardziej oryginalna. Bryła mi się zdecydowanie podoba. We wnętrzu wszystko ślicznie dopasowane, kolory do siebie pasują. Czego tu się czepiać ;)
|
Bryła wyszła ci znakomicie mała , zgrabna , świetna kolorystyka
OGRÓD - Jak dla mnie to trochę ubogi ale może być . WNĘTRZE -Wnętrze jest bardzo ładne ciepłe kolory dobrze podobierane kolorystyka i meble . Wszystko do siebie pasuje . OCENA BRYŁA - 9\10 OGRÓD -6\10 WNĘTRZE 10\10 OGÓŁ 8.3\10 Pozdrawiam i czekam na kolejne projekty . |
Bryła ładna taka mała lubie małe domki
Wnętrze jest bardzo łdane naj bardziej podoba mi sie sypialnia i łazienka.../ Dużo masz chyba sciąganych obiektów^^ 10/10 |
Bardzo mi się podoba. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
nO NO NO MOŻE BYĆ :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:21. |