![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
MIEJSKIE ZACISZE
Mój czwarty domek jest niewielki, przeznaczony dla singla lub młodego małżeństwa. Obecnie mieszka w nim Róża Kejzer, młoda dziennikarka. Domek usytuowany jest na obrzeżach dużego miasta. Stanowi on oazę wśród miejskiego szumu. Utrzymany jes w stylu nowoczesnym, lecz ma też w sobie cóś romantycznego. Sprawia to, że jest on idealnym miejscem do odpoczymnku po ciężkim niu w pracy. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do oceniania!!! Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:57 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Solidnie i ładnie wykonany projekt. Maleńki domek, który jednak ma swój urok.
Jest kilka drobnych błędów jak np. rośliny wchodzące w ściany w niektórych miejscach i sporo wolnej przestrzeni w kuchni i przedpokoju. Jednak ładne wykonanie pozwala przymknąć oko na te drobiazgi. Bardzo spodobała mi się sypialnia - świetnie dobrane kolory i znakomicie zrobione zdjęcia. Brakuje nieco roślinności na zewnątrz, ale i tak cały projekt ma sporo wdzięku. Dobra robota. 8/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Naprawde ładny i schludny domek. Widać , że wszystko dobrze przemyślałaś. Nawet chyba nie ma się jakoś strasznie do czegoś dozepić.
#4 |
|
![]()
O, piękna robota! Dom bardzo udany, nie dość, że wszystko pasuje, to jeszcze jest idealnie w moim stylu. Rozłożę sobie sprawę na czynniki pierwsze:
1) BRYŁA- Jak najbardziej udana, mała , ale z pazurem. Tylko w pierwszej chwili przestraszyłem się, że ten filar od akweduktu to część budowli (patrz--->zdj 1) I, olaboga, dorwałaś się do tych pięknych cegieł co ja! <zawistny> ![]() 2) Ogród- prawie go nie ma, ale to co jest wystarcza w zupełności. Małe kępki kwiatów i krzewów sprawiają, że mimo otwartej przestrzeni teren nie wydaje się pusty. 3) Wnętrza- miłe, nowoczesne, ale kolorowe, nie nudne. Jedyną moją uwagą jest oczoj..ny róż w sypialni, ale to tylko przez personalne upodobania... Poza tym to super... Duży plus za te fragmenty przeszklonej ścianki w salonie, która wygląda jak drzwi przesuwne, i które też jak na złość wykorzystałem w swoim projekcie (niebawem się pojawi...) BRYŁA- 10/10 OGRÓD- 10/10 WNĘTRZA- 10/10 Projekt udany. PS. I nie mogę się oprzeć - PRZEPIĘKNY AV!!!!!
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie zaglądając nawet do środka domu oceniam go na 10! Bryła wprost doskonała! Domek mały ale tak uroczy, że nie mogłam od niego oderwać oczu
![]() ![]() ![]()
#6 |
|
![]()
bryła ładna, ogródek nie duży ale również fajny. czepnę się jedynie koloru bryły, bo tak jakoś mi się nie spodobał.
wnętrze ma bardzo ciepłą i miłą kolorystykę co bardzo mi się podoba. najbardziej podobała mi się kuchnia i łazienka, chociaż sypialnia też niczego sobie ; ) 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna
Przedpokój też fajny, tylko że ten dywanik mi się nie podoba Salon - przytulny Kuchnia fajna tylko ten pomarańczowy kolor ścian mi się nie podoba Łazienka ładna Sypialnia też fajna Ogród troszke pusty, no ale jest kilka fajnych roślinek przed domem. 9/10 |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może i niewielki, ale naprawdę uroczy
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo interesujący dom. Niewielka, ale ciekawa bryła, dobrze dobrane meble w środku i przepiękne, orginalne kolory. Jestem pod wrażeniem, oby tak dalej : D.
10/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Śliczny, aż chce się w nim mieszkać. 10/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|