![]() |
Odp: Fusion by vibratoria
To twój jedyny niezbyt udany projekt.
Zbyt zagracony, gdybym miała przejść przez salon prędzej zabilabym sięo te rzeczy. Ale ma swój klimacik. 7/10 |
Ten dom jest poprostu piękny. Nie widzę w nim ani jednej wady. Oglądałam inne Twoje projekty, i przyznaje rację poprzednikom- to najlepszy dotychczasowy projekt Twojego wykonania. Dom ma wyjątkowy klimat, jest nowoczesny, a zarazem bardzo przytulny, świetnie prezentuje się na zdjęciach. Zostaje mi tylko pogratulować talentu i wyobraźni.
Pozdrawiam.:) |
Fakt, dom jest ładny, ale co się w nim dzieje to już nie wspomnę, chciałaś dobrze, ale chyba za bardzo, bo oglądając fotki z salonu można dostać totalnego oczopląsu, a w kuchni trzeba naprawdę dobrze wytężyć wzrok, żeby zobaczyć co stoi tak naprawdę na szafkach. Nie umiałabym żyć w takim domu, choć stanowczo przepadam za " artystycznym nieładem ", to tutaj odrobinę tego za dużo. Powiem tak: Gdybyś zrobiła mniej bałaganu było by ekstra. 9/10
|
Aj, SZALONA! ;)
Jaki rozmach! Widzę, że pokombinowało się z moim kochanym SnapObjectsToGrid! Efekt- piorunujący! Wiem dobrze, że tak zagospodarowane przestrzenie mogą budzić kontrowersje, ale mnie się podoba. Ten wszechobecny syf i nieład jest po prostu zachwycający, i taki... domowy (coś wiem o takim rozgardiaszu;)) I do tego tak mi bliska graciarnia... Cytat:
|
@Up.
Ciesze się, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią docenić starania (dotyczy to wszystkich, którzy wypowiedzieli się tak, jak kolega wyżej). Vibratorio, kochanie moje (i tylko moje!). W tym projekcie widzę cząstkę Ciebie samej. Te dopracowane detale, ogromnie anielska cierpliwość. Zauważcie, że nigdzie nie ma pomyłki. Kosmetyki sa w łazience, kuchenne rzeczy sa w kuchni, a nie np. w salonie. Ja bym się pogubił w tym wszystkim. Ale jak już wspomniałem, Ty masz do tego dar, umiesz tak to wszystko połączyć, że jak się na to patrzy, to na usta cisną się słowa pochwały (i zazdrości z pewnością też :D) Nie przejmuj się komentarzami innych, buduj dalej i nie poddawaj się. Zresztą Twój Wolcik Ci na to nie pozwoli :) Amen :D Woltuwa PS Zastanawiam się, dlaczego jak przedmiotów jest za mało, to piszecie, że za mało, jak jest za dużo (ale nie tutaj) to piszecie, że naćpane, a jak jest akurat to piszecie, że czegoś brakuje... :P |
Za dużo gratów i.........................to jest najlepsze w tym domku
Moja ocena to 10/10:):):) |
fajnie wyszedł garaż. w ogóle to kocham takie "napchane" domy <3. ładnie ci to wyszło tylko w kuchni to z tym bałagenem wydaje mi się aż przesadzone.
trochę dużo neta no ale cóż i tak jest świetny. 9,5/10 |
Nie, nie, nie! Wszędzie wszystkiego jest zbyt dużo, mieszanina kolorów i niepotrzebnych pierdół. Dom ogólnie bardzo fajny, jednak te graciarstwa są wszędzie. Wiem, wiem. Trudno jest sworzyć takie coś, ale bez przesady....
Majac taki dom ma sie na pewno i sprzątaczki. Ech.... 6/10 |
Stworzyłaś niesamowicie dynamiczny , wypełniony dekoracyjnym przepychem projekt . :)
Jestem urzeczona realizmem prezentacji ! Udało Ci się udowodnić , że ta gra nie jest już tylko grą , ale że można z nią zrobić to , co artysta robi ze sztuką . Po kilkukrotnym obejrzeniu całości niezmiennie fascynuje mnie zaprezentowana sztuka aranżacji przedmiotów . Zaskakuje skala trudności skomponowania pozornego nieładu stworzonego z artystycznym pomysłem , w celu uzyskania pożądanego efektu . Projekt jest bardzo spójny klimatycznie . Każde pomieszczenie tętni tym samym , intrygującym pomysłem . Podoba mi się gama kolorystyczna poszczególnych pomieszczeń oraz zestawienie mebli . Trudno zdecydować się na wyszczególnienie tego , co wyszło najlepiej . Całość jest na tym samym , wysokim poziomie ! Niestandardowość tego projektu , stanowi absolutną nowość w prezentacjach , co dodatkowo podnosi walory wizualne ! Rozbawiła mnie sprzeczność komentarzy , ale cóż .... tylko prawdziwy artysta potrafi wzbudzić emocje i kontrowersje , a zatem pozostaje mi tylko kolejny raz pogratulować talentu ! ;) |
Za bardzo zagracony,ojj tak...
Sądzę,że Ty pokazujesz domy,a w niech nie grasz.Czemu?Bo w takiej graciarni nie da się grać. Dywan w garażu?! A cóż to ma być?! Jak dla mnie jest to Twój najgorszy projekt,niestety... Pozdrawiam! Bez oceny... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:40. |