![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Z dedykacją dla Osobistej Muzy ukrytej pod postacią anioła.
FUSION Fronton Garaż Hall główny Kuchnia Pralnia Salon Hall na górze Łazienka dziewczyn Pokój dziewczyn Sypialnia gospodarzy Łazienka gospodarzy Ogródek przy wejściu Ogród Bryła Rzuty Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam - vibratoria Ostatnio edytowane przez vibratoria : 21.12.2008 - 20:35 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bedzie 6,5/10 za Dodatki z Neta
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Brawa dla Ciebie ;*
Gratuluję bogatej wyobraźni ![]() ![]() Hall główny - uwielbiam, jak dom jest zapełniony różnymi pierdółkami ![]() Kuchnia - oj, ale bałaganik ;d I jakieś stare placki ![]() ![]() Pralnia - bardzo klimatyczna ;d Salon - oj, ale burdel (bez skojarzeń ![]() Łazienka - zapomniałaś o najważniejszym przedmiocie, choć wiem dlaczego ![]() Pokój dziewczyn - fajnie zrobiłaś to okno ;* Całokształt - Co tu dużo mówić. Idealnie połączone kolory, przedmioty, do tego ta cudna bryła = ideał. 10/10 @Up. and @Down. Żartujecie?? Proszę, wystawcie dom bez dodatków z neta i zobaczymy jak sobie bez nich poradzicie. Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 21.12.2008 - 21:00 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Szczerze? Zagracony. Zbyt zagracony. O kuchni już nie wspomnę. Hiperpotworna ilość dodatków z neta :/ Bryła w porządku, ogród bez rewelacji. Wykładzina w garażu? Niedorzeczne.
6/10
#5 | |
|
![]() Cytat:
Wracając do tematu: jestem absolutnie zachwycony, dom jest urządzony bardzo realistycznie, ze smakiem i z pomysłem. Aż chciałoby się tam zamieszkać. Bezsprzecznie to Twój najlepszy projekt. Cóż więcej mogę dodać? Nie bez powodu nosisz rangę przy nicku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Też mam wrażenie, że aż nazbyt zagracony, ale chodząc do swoich znajomych, to można powiedzieć, że to nic
![]() 10/10! dasz do ściągnięcia? :>
#7 |
Guest
|
![]()
Normalnie cudo
![]() Fajny garaż.taki zagracony ale kuchnia i salon też. Normalnie jeszcze raz CUDO []b10/10[/b] |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No właśnie - wszystko jest kwestią gustu
![]() Jednym się podoba - mi nie. a) modernów jest multum i bryły widziałam już lepsiejsze w Twoim wykonaniu. b) pstrokato - właściwie nic nie widać na zdjęciach, jeno jakąś mieszankę kolorów, bo kształty trudno już rozpoznać. c) naćkane wszystkiego gdzie się da. Z kolei ja uważam, że to Twój bardzo najgorszy projekt. Nawet abstrachując od dodatków z neta ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]()
Ajajajajjajajjjj.
Lokatorzy to sprzątać po sobie chyba nie lubią. ;-) Bryła świetna, mimo, że kolorystyką 'oklepana' i fajnie wkomponowany ogród. Znalazłam jedną 'gafę'!!! -> Dywan w garażu? :> (Chyba, że już mam początki ślepoty starczej ;-) ) Cytat:
Bardzo lubię Twoje projekty, może ten nie jest najlepszy, ale na pewno wymagał dużo cierpliwości. (No jakoś ten 'artystyczny nieład' trzeba było zrobić... ) |
|
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Właśnie: zbyt zagracony :/
Nie wiem, jak właściciele mogą w nim normalnie mieszkać... Ogólnie ładnie, ale jednak ocena znacznie pójdzie w dół. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|