![]() |
Odp: Gentle Look (odbudowa bryły z MTS2)
Bryła wg mnie jest tragiczna, w ogródku poraża ta OGROMNIASTA buda psa (i w ogóle cały ogródek jakiś taki nieciekawy :/)
Nadrobiłaś wnętrzem. Aż miło się oglądało :). Co prawda ten okrągły w stół wszedł w ścianę, ten staromodny telewizor nie najlepiej prezentuje się w salonie, kosmetyki stoją na podłodze (a nie na półce/stoliku), ale to raczej drobne uchybienia. Szkoda, że sypialni i łazienki nie zrobiłaś w ciepłych kolorach- świetnie by to współgrało z resztą domu ;). Ocena (spieszyło mi się, dlatego nie napisałam ;))- 7,5/10 |
Łał...
duża zmiana między tymi domkami. ładny.. 10/10 |
Cytat:
U mnie w kuchni mam wiele rzeczy na blatach, oczywiście więcej na jednym :D |
Oprócz tego, że stolik w kuchni wlazł Ci w ścianę a na podwórku stoi ohydna buda to całkiem w porządku. Poprawnie.
Choć bryła też jest kiepska, ale nie Twoja, więc się nie czepiam. Dziwię się tylko, że nie wybrałaś inne do renowacji... |
Cytat:
|
Właściwie to mnie nie uraziłaś, ale jest wiele dzieci neo, które by się obraziły "na cały świat", taka przestroga (chociaż mnie opinia neo nie obchodzi), ale nie tylko ich.
I nie odciągasz mnie od budowania. Jak poszukasz w wyszukiwarce pod moim nickiem, to znajdziesz moje poprzednie domy. One były oceniane gorzej :D Taka prawda. Looz, po prostu zwróciłam uwagę. Dzięki za krytykę, jak zwykle, bo biorę ją pod uwagę, w większości, bo nadal będę zawalać szafki :P |
Szczerze to dom z zewnątrz lepiej wyglądał przed remontem. To pnącze na ścianie...hmm.. jestem ciekaw jak wyrosło. O budzie dla psa już się inni wypowiadali. Okna na rogu! Koszmar! Koszmar!! Reszta nawet ujdzie... żadnych rewelacji.
6/10 |
Bryła okropna, wnętrza nawet ładne. Najbardziej podoba mi się sypialnia, zieleń to kolor, który ubóstwiam, najmniej podoba mi się łazienka, jest za zimna. Ogólnie to jest fajnie, było by lepiej gdyby nie bryła. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Domek ładny i bryła ale okładzina nie ładna.
W Środku nawet nawet. 7/10 |
yymm. nawet ładnie .. tylko ta łazienka jakoś mi do gustu nie przypadła 8/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:27. |