|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Widzę ze jestem pierwsza. Cóż domek ładny, nie mam mu nic do zarzucenia.9/10 To nie moje kolory, dlatego nie 10.
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hmm więc zacznijmy od błędów:
- co robi na bocznej ścianie od zewnątrz ta pnąca roślina i jak wzięła się z środka chyba roślina jeśli się pnie to wychodzi od ziemi - za ciemny dach do białego pokrycia ściany - co robi nad bardzo ładnym fotelem płyta korkowa z kluczami?? - dziwnie wygląda biała cegła w łazience - w kuchni ohydny obraz w starawych drewnianych ramach i w dodatku nad kuchenką!! - słąbo zagospodarowany ogród nie lubię gdy nie ma dużo kwiatów, albo chociaż drzewa czy paru krzewów kwiatowych zalety - ciepła kolorystyka salonu podoba mi się - sypialnia niczego sobie wmoich barwach zieleni - w kuchni krwista czerwień gryzie się z pastelowym kolorem - mogłeś/łaś postarać się bardzoej przy łazience, ale ogólnie ejst sympatyczna Ocena końcowa : 6/10 Nie zamieszkałbym, wtym domu ze względu, że usunąłeś basen i dlatego, że ogród nie jest zagospodarowany jak trzeba. E$dit : i dlaczego ta "półeczka" z ręcznikami w łazience wchodzi w okno ??
#4 |
Guest
|
![]()
Hmmm... w czym jest sens renowacji brył z internetu ?
![]() ![]() ![]() Pozdr.Sheba. |
![]() |
#5 | |||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła: dosyć ok ale okładzina mi się nie podoba. mogłaś trochę powiększyć ogródek.
wnętrze: kolory dobrze dobrane ale w kuchni farba mogła być trochę jaśniejsza. nie podobała mi się też łazienka. powód- smutne, zimne kolory. sypialnia za to jest świetna. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
domek taki średni, ale dam 8/10
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
minusy
~bryła. jest za wielka, brzydki tynk no i ta dobudówka z prawej. lepiej było przed. ~buda w ogóródku. okropna jest imo. ~to pnące się coś na ścianie ~maxisowy TV w salonie. nie mam nic do maxisa, ale ten telewizor jest dla mnie po prostu brzydki. ~kuchnia (meble). nie pasuje mi ta czerwień do blatów i ten obraz też. plusy ~leżak w ogrodzie. fajny efekt. ~ładna lampa w salonie (obok biurka). ~sofa + fotel w salonie. pasują do ścian i są bardzo ładne. ~sypialnia. bardzo mi się podoba, fajnie dobrane dodatki i kolory. ~kosmetyki w łazience na szafce fajnie wyglądają. Bez oceny liczbowej ^^ |
![]() |
#9 |
|
![]()
Hm...Kształt bryły i jej kolorystyka są całkiem fajne
![]() Ogród troszkę lepszy, pasują do niego te słoneczniki z RIO A buda dla psa jeszcze bardziej W salonie kolory są pięknie dobrane do mebli W kuchni to już wogóle jest świetnie ![]() Moim zdaniem w sypialni bardziej pasowałoby pojedyncze łóżko Łazienka nawet mi się podoba, tylko dziwnie wygląda lada zasłaniająca prysznic Psuje jego wygląd ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Eee... no to tak:
~ Zostawiasz rzeczy na ziemi? Mydło na podłodze, szklankę na ziemi w ogródku? Wątpię... ~ Kuchnia: Chcesz pokazać, że umiesz ściągać z neta? Bez urazy, po prostu wszystkie półki zapchane dodatkami z neta i nie ma gdzie zrobić jedzenia. ~ Pokrycie domu: wygląda jakby miał remont i miał być dopiero malowany. ~ Czarny prysznic w białej łazience to nie za dobre rozwiązanie. Ogółem 6/10
|
|