TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Ciasny, ale własny - miniparcela (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50578)

everyday 09.05.2009 13:13

Odp: Ciasny, ale własny - miniparcela

haha zabawna ta bryła :)
nawet humor mi poprawiła ;)

mi się podoba, w otoczeniu wielkich sosen mogła bym tam pomieszkiwać ;)

amite 09.05.2009 13:29

Eryka jest b. ładna ;D Bryła mi się nie podoba a w środku no ... może być fajnie nawet

Invidia Semper 09.05.2009 21:02

Bryła to koszmar xD
"Kiedyś był zwykłym kamiennym chlewem. "
Zaleciało mi tu Norą z Harry'ego Potter'a=p
Reszta całkiem przytulna, miły salonik i pokój na górze. Tylko monotonnie ze względu na wszech panujący brąz. No i nie mogę znieść tego bajzlu xD Poza tym nawet mi się podoba:)

Esprit88 10.05.2009 09:18

Jezusie Nazaretański! Moim zdaniem to jest potworne. Nie obraź się, ale ten domek jest fatalny. Chciałabyś w takim mieszkać? Ja nie. Żeby Cię nie zniechęcać nie dam oceny, ale nie podoba mi się zbytnio.

Łezka 10.05.2009 09:42

Witaj! Domek ten nie grzeszy powabem wręcz jest z lekka brzydki, ale jak na razie tylko z zewnętrznej strony. Jak sama to nazwałaś "śmieci - urealniacze" jest ich znacznie za dużo, opanowały ten house jak stado mrówek faraonek (Pozdrawiam wujka Witka - tak na marginesie). Bryła wygląda jak wieża w dodatku drzewniana. Środek jest kiepski, ponieważ tutaj stoisz nogą w antykach/.starociach, a zaraz masz nowoczesny dywan i stereo. minus za niezdecydowanie. Po za tym wszystko jest tam nadźgane (tak nie którzy mówią), od pierdułek po za dużą liczbę sztalug. Nie wiem czy chciałabyś mieszkać w takim bałaganie, nieporządku i stajni Augiasza. Ocena: (Nie spodziewaj się owacji na stojąco) 2/10 pkt.

αγάπη 10.05.2009 10:01

Więc
Ciasny ale własny to bardzo dobra nazwa :D
Ogółem mi się podoba.
Ps :Espirt88
Tu już tak jej nie bronisz jak swego kolegi .
i co ?

Charionette 10.05.2009 10:02

Nie podoba mi się. Taki jak dla wiedźmy :(( Zagracony i brzydki. Za wysoki dach...

2/10 :((

surczak 10.05.2009 12:14

zagracony? phi. ciekawe, kto z was ma w domu sterylny porządek.
ja lubię domy "zamieszkane", a w takich zawsze jest sporo rzeczy. a po drugie: na piętrze schowałam je za parawanem, a nie porozwalałam po całym pomieszczeniu. :P
Dziurawiec, nie podoba ci się, trudno. ale niemiły(a?) być nie musisz. "nie spodziewaj się owacji na stojąco"? czy ja napisałam: patrzcie na mój fantastyczny domek? jak masz się wyzłośliwiać, to po prostu nic nie pisz. a poza tym: pisze się naćkane.
Invidia: nie pomyślałam o potterze, ale rzeczywiście tak wyszło. XD
"bryła wygląda jak wieża" - przepraszam, ale na parceli 10x10 dom może mieć najwyżej 6x6. zawsze wygląda jak wieża.
"za duża liczba sztalug" - yyy, czyli że 2 (słownie: dwie) sztalugi w pracowni malarskiej to za dużo?
co do mieszania stylów, ja już tak lubię. niemieszanie stylów jest nudne. to nie jest niekonsekwencja. to celowe zamierzenie. a "stereo" to gramofon.
bryła. no cóż. wiem, że jest brzydka, ale w zabawny sposób. XD
dzięki za opinie. swoją drogą skrajnie różne. :D

Esprit88 10.05.2009 13:32

Bo jej tak nie atakują.

Eve 10.05.2009 21:04

Mi się podoba, ale nie chciałabym w takim mieszkać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:55.