![]() |
Odp: Ciasny, ale własny - miniparcela
haha zabawna ta bryła :)
nawet humor mi poprawiła ;) mi się podoba, w otoczeniu wielkich sosen mogła bym tam pomieszkiwać ;) |
Eryka jest b. ładna ;D Bryła mi się nie podoba a w środku no ... może być fajnie nawet
|
Bryła to koszmar xD
"Kiedyś był zwykłym kamiennym chlewem. " Zaleciało mi tu Norą z Harry'ego Potter'a=p Reszta całkiem przytulna, miły salonik i pokój na górze. Tylko monotonnie ze względu na wszech panujący brąz. No i nie mogę znieść tego bajzlu xD Poza tym nawet mi się podoba:) |
Jezusie Nazaretański! Moim zdaniem to jest potworne. Nie obraź się, ale ten domek jest fatalny. Chciałabyś w takim mieszkać? Ja nie. Żeby Cię nie zniechęcać nie dam oceny, ale nie podoba mi się zbytnio.
|
Witaj! Domek ten nie grzeszy powabem wręcz jest z lekka brzydki, ale jak na razie tylko z zewnętrznej strony. Jak sama to nazwałaś "śmieci - urealniacze" jest ich znacznie za dużo, opanowały ten house jak stado mrówek faraonek (Pozdrawiam wujka Witka - tak na marginesie). Bryła wygląda jak wieża w dodatku drzewniana. Środek jest kiepski, ponieważ tutaj stoisz nogą w antykach/.starociach, a zaraz masz nowoczesny dywan i stereo. minus za niezdecydowanie. Po za tym wszystko jest tam nadźgane (tak nie którzy mówią), od pierdułek po za dużą liczbę sztalug. Nie wiem czy chciałabyś mieszkać w takim bałaganie, nieporządku i stajni Augiasza. Ocena: (Nie spodziewaj się owacji na stojąco) 2/10 pkt.
|
Więc
Ciasny ale własny to bardzo dobra nazwa :D Ogółem mi się podoba. Ps :Espirt88 Tu już tak jej nie bronisz jak swego kolegi . i co ? |
Nie podoba mi się. Taki jak dla wiedźmy :(( Zagracony i brzydki. Za wysoki dach...
2/10 :(( |
zagracony? phi. ciekawe, kto z was ma w domu sterylny porządek.
ja lubię domy "zamieszkane", a w takich zawsze jest sporo rzeczy. a po drugie: na piętrze schowałam je za parawanem, a nie porozwalałam po całym pomieszczeniu. :P Dziurawiec, nie podoba ci się, trudno. ale niemiły(a?) być nie musisz. "nie spodziewaj się owacji na stojąco"? czy ja napisałam: patrzcie na mój fantastyczny domek? jak masz się wyzłośliwiać, to po prostu nic nie pisz. a poza tym: pisze się naćkane. Invidia: nie pomyślałam o potterze, ale rzeczywiście tak wyszło. XD "bryła wygląda jak wieża" - przepraszam, ale na parceli 10x10 dom może mieć najwyżej 6x6. zawsze wygląda jak wieża. "za duża liczba sztalug" - yyy, czyli że 2 (słownie: dwie) sztalugi w pracowni malarskiej to za dużo? co do mieszania stylów, ja już tak lubię. niemieszanie stylów jest nudne. to nie jest niekonsekwencja. to celowe zamierzenie. a "stereo" to gramofon. bryła. no cóż. wiem, że jest brzydka, ale w zabawny sposób. XD dzięki za opinie. swoją drogą skrajnie różne. :D |
Bo jej tak nie atakują.
|
Mi się podoba, ale nie chciałabym w takim mieszkać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:55. |