![]() |
Odp: Legenda Aanga
Bryły i ogrody wychodzą Ci naprawdę dobrze, ale nad resztą popracuj ;) zwłaszcza nad zagospodarowaniem wolnego miejsca w pomieszczeniach. Ogólnie bardzo słabo, ale widać bardzo, ale to bardzo małe poprawki ;) brak oceny liczbowej
Edit: Dzięki za dedykację ;) |
W następnym projekcie postaraj się zrobić DUŻO mniejsze pomieszczenia, pokombinuj z kształtem bryły, kątem nachylenia dachu, kolorami. Aby Twój dom był żywy, a nie monotonny, jak co drugi na forum. Musisz próbować czegoś nowego. Do odważnych świat należy. Najpierw rozrysuj na kartce jak ma wyglądać dom (rozmieszczenie pokoi, mebli, a jeśli się mocno zaangażujesz to nawet kolory ścian, itd.).
Pozdrawiam i mam nadzieję, że twoje prace będą coraz lepsze : ) |
Jinchüüriki- Dzięki :)
Ogrody urządzac to moja pasja Dlatego zbieram na dodatek (a raczej musze kupic) Ogrody i Rezydencje. Postaram się w następnym poprawic pustki @up Dziękuję :) POstaram się I spróbuje sposób z kartką Bo jak wchodze w simy to plan mam w głowie :) |
Bryła sie mi nie podoba, ogród też nie, ale fajnie że chociaż jest oczko wodne ;)
Wszytkie pomieszczenia są wielkie i strasznie puste. Niezbyt ciekawe. Dom mi się nie podoba. |
Bryndza mój drogi B R Y N D Z A! Ocena: 6/10 pkt.
|
Cytat:
Cytat:
|
Jak już inni się poznęcali, to ja dodam, że może i za duże pomieszczenia, ale kolorystycznie z doborem mebli raczej sobie poradziłeś dobrze (poza tą zieloną lodówką i kuchenką ;))
|
Dziękuję Björk...:)
Innym też dzięki :) Ktoś jeszcze oceni?? |
0/10
******* kubuss |
Bryła: Troszkę za wilke i za mało okien, ale sama mistrzem brył nie jestem. Brak oceny.
Ogórek :P: Ładny :) Może wokoło domu trochę za pusto, ale to nic. 8/10 Korytarz: Ale duży :P Przynajmniej dużo miejsca, sama robię takie funkcjonalne pomieszczenia. 6/10 Kuchnia: Za duża O.O No i za bardzo naćkane na blatach. Ale kolory ładnie dobrane+ podłoga lustrzana, to plus. 8/10 Łazienka: Nie podoba mi się ten blat/szafka*. Za duża O.O Ale ogólnie to ładna :) 6/10 Pokój 1: Idealny dla dzieci :) 9/10 Pokój 2: Okropnie dobrane ściany i podłogi O.O Nie podoba mi się 4/10 Ogólnie: Staraj się robić mniejsze pomieszczenia. Poprzeglądaj strony dla projektanków. Przykład strony. Zdjęcia rób z włączonymi lampami, sprawiają wtedy lepsze wrażenie na oglądającym. Ogólnie to postaraj się popracować nad kolorkami i ilością mebli. Jeszcze trochę i będzie lepiej :) Zelkam PS: A gdzie dedytka dla mi? :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:36. |