| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Witam 

Zrobiłem nowy domek..Jest to dom leśny,na małym odludziu Zamieszkują go wyjątkowe osoby ![]() Dedykejszon:Felka,Jin,Tusia^^,Milka Shake Dziękuję, za obejrzenie zdjęc Proszę o opinie Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 21:19  | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

Witam bracie  

![]() Widze, że jak byłem w szkole to wstawiłeś domek Thx...za dedykacje Ogólnie to mi się podoba...dam 9\10 ponieważ troszkę za pusto w sypialni Katara i Sokkiego A wielki + za kuchnie ![]() No i widzę, że zrobiłeś dom dla postaci swojej ulubionej kreskówki  | 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Dzięki 

Właśnie przy kuchni ta podłoga mi się podoba ![]() No tak, najlepsza kreskówka Ostatnio edytowane przez Katara : 12.05.2009 - 15:17  | 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

O mój boże.Porażka,epic fail. 

Mogłeś jeszcze większego prostokąta zrobić!Czemu TAKI MAŁY DOM?! Po co materace i kości dla psów,skoro nie ma zwierząt? Bryła beznadziejna,wnętrza jeszcze jakoś ujdą. @down - ok,ale po co szczeniakowi 3 materace i 3 kości? xD Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 12.05.2009 - 15:24  | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Jest....mały szczeniaczek 

Ale fotki zapomniałem dodac  | 
| 

| 
		#6 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Po co wstawiać zdjęcia osób zamieszkujących? Od tego jest dział "Nasze simy są piękne" czy też 10 innych podobnych.  

Co do domu to podoba mi się przód ogrodu i kuchnia, ale jest za duża. Strasznie pusto, przez chwilę myślałam, że to dom na sprzedaż. No i nie wiem, jak Ty, ale ja(i chyba większość społeczeństwa) lubi korzystać z ubikacji w pojedynkę, więc nie widzę potrzeby stawiania dwóch WC obok siebie, nie odgrodzonych nawet ścianką. Chyba że lokatorzy to urofile/koprofile- wtedy się już nie mieszam. No i naliczyłam się trzech umywalek. A no i ta mała stoi w kamieniach. Poza tym widzę, że nieźle łączysz kolory, więc spodziewam się czegoś lepszego na raz następny;] @down No tak,rzeczywiście, jak mogłam nie skojarzyć za pierwszym razem...wszystko się sprowadza do tego, że zdjęcia mieszkańców są zbędne. Jeszcze jedno ale, na które zwrócił/a uwagę Chryzantem- dzieci są w jednym pokoju a pies ma 3 posłania? Cały projekt mnie jakoś mocno zirytował. 

Lecz straszny los, okrutna śmierć W udziale im przypadła: Króla zjadł pies, pazia zjadł kot, Królewnę myszka zjadła. Atelier Ostatni Strzał 
			Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 12.05.2009 - 15:35  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Invidia Semper 

Ok...dostaniesz dedykacje A ta mała stoi w kamieniach ponieważ jest magiem ziemi Ta co w wodze to zaklinacz wody A ten co na ulicy to nomad wiatru A ten kołor rynny to zwykły wojownik  | 
| 

| 
		#8 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Ja w ogóle tu rynny  nie widzę  

![]() ------------------------------- Bryła ujdzie, ale te drewniane ściany już nie. Ogród zbyt pusty. Pomieszczenia są za duże i chociaż dałeś do nich dużo to świecą pustką. Korytarz za żółty a w kuchni za dużo mebli ustawiłeś. Na razie bez oceny liczbowej. 

hello.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

Kubek- no teraz jest dobrze....wiem co źle zrobiłem i postaram się nie popełnic tego błędy 

A postaci są po to aby było milej...inni też nieraz pokazują  | 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

Wiesz, za pusto tu trochę. I bryła klocek. 

6/10 Ale buduj dalej  
		 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|