![]() |
Odp: `Mokáte` by Jin
Bryła ciekawa,spodobała mi się.
Ogólnie to wnętrza ciekawe,fajny styl. Jakby był inny kolor telewizora w salonie byloby lepiej ;p W kuchni trochę za zielono imho. 8/10 |
Świetne ale kuchnia i sypialnia takie sobie ;/
czoywiście że pobiore |
Bardzo mi się podoba. W łazience kolorki dają trochę po oczach. Według mnie najlepsza jest kuchnia i sypialnia. Bryła i ogród też super. ;)
10/10 |
Niezłe ciacho z tego domu, piękny ogród. Jednak nie podoba mi się rzecz jasna żółty telewizor, ten gabinet... też jakiś za jaskrawy i mogłeś użyć kamieni na podwórku różnych, a nie tylko jednego modelu :) Ale ogólnie fajnie. Odejmuję jeden punkcik za te drobne potknięcia 9/10 :)
|
Udostępniłem dom do pobrania ;)
|
gdzie?? xDDD
|
Cytat:
|
Bardzo fajny domeczek :) jest tylko jedna rzecz która mnie drażni ... A mianowicie kolor kuchni i łazienki na górze, jest zbyt jaskrawy.
|
A mnie się strasznie podoba kolorystyka w kuchni i łazience! I co z tego, że jest trochę krzykliwa - uważam, że pasuje idealnie! :) Poza tym świetnie dobrałeś całe wyposażenie do salonu. Jedyne, do czego mogę się przyczepić to ten stół bufetowy... Jak simy, Twoim zdaniem, będą się z niego posilać, skoro wokół obstawiony jest krzesłami? :) Chyba, że w trójce simy nie są aż tak marudne jak dwójkowe i będą sięgać po jedzenie bez wymachiwania łapkami - wtedy zwracam honor :)
Cóż mogę rzec - 9/10! :D (odjęłam 1pkt za bryłę, bo jakoś niezbyt trafiła w moje gusta). |
Całość podoba mi się i uważam, że ten projekt jest lepszy od poprzedniego. :)
Trochę przejaskrawiłeś ściany w pomieszczeniach. Bardziej stonowana kolorystyka byłaby trafniejsza. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:57. |