| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Witam ! Chciałbym przedstawić mój 2 projekt w Simach 3, wziąłem po uwagę to co mi mówiliście, i poprawiłem to, że w pomieszczenia wchodzą rośliny, oraz nie używałem wszędzie jednego koloru (mn.brązowego). Domek zamieszkuje rodzina Keeth, Taylor i Tina (możecie ich pobrać z oficjalnej strony, w moim profilu Jinchuriki). Jak wam się dom spodoba usunę obiekty ze store, i dam do pobrania  

![]() Dedykacje dla moich 110 znajomych na forum   Szczególnie dla Kowalina i mojej przyszłej żony PatiPomieszczenia przedsionek salon kuchnia+jadalnia 2 tarasy sypialnia+gabinet przedpokój na górze łazienka Koszt Parceli; Umeblowane: 74 877 $ Nieumeblowane: 37 076$ Rozmiar Parceli: 25x30 Przejdźmy do oglądania... Bryła i część ogrodu ![]() ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bryła ze wszystkich stron ![]() ![]() Front ![]() Przedsionek ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Taras + miejsce wypoczynkowe ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia+jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój na górze ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Sypialnia+gabinet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taras ![]() ![]() Balkonik ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Jin Pobierz ze store Pobierz bez store Ostatnio edytowane przez dżin. : 01.07.2009 - 14:13  | 
| 
		 | 

| 
|             

| 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|