![]() |
Odp: `Mokáte` by Jin
Dom bardzo ładny. Bryła mi się podoba. Otoczenie też fajne. Nie podoba mi się tylko ten żółty telewizor. Ocena: 10/10
kubuss |
świetny dom :P
Ino inny TV:P |
Bardzo fajny, ale nie podobają mi się kolorki w kuchni i łazience ;x Za oczoje*ne :/ 9/10
Fajna bryła ;3 |
Bryła nie bardzo mi się podoba.
Ogród - na pierwszych fotkach wygląda jak by był tam las, dużo roślinności. Na rzutach widać że aż tak dużo tego nie ma. Fajny, podoba mi się. Powiem krótko, dom jest ładny ;) nie podobają mi się jedynie kolory jakie są w pomieszczeniach, no i na piętrze przy schodach mogłaby być jakaś barierka. W łazience nie podoba mi sie duże okno i tyle, reszta jest ok. |
bryła jest fajna, taka niecodzienna.
najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka. imo inny kolor telewizora w salonie by nie pasował : P |
Cytat:
A i dzięki za dotychczasowe komantarze |
Bardzo ładny, aczkolwiek jak Inko-chan stwierdziła kolorki nazbyt oczodajne =d. Ale wspaniale się spisałeś, biorąc pod uwagę bryłę, otoczenie, dodatki, oraz to, że wszystko współgra kolorystycznie (weź jakieś brązy następnym razem pod uwagę, bądź krem może :D)
10/10 |
bryla dosc nowoczesna ale fajna, w kuchni troche za zielono ale w lazience pasuje ten zielony ogolnie dom jest swietny 9,5/10 za kuchnie
|
Ładny, bryła ciekawa.
Za dużo jest tam kwiatów w tym ogrodzie Oo i drzew. Wszystkie rośliny nachodzą jedna na drugą. Nie podoba mi się również ten stół z tymi talerzami. W kuchni jest troszeczkę za zielono i w łazience też. Troszkę za dużo tej zieleni. I jeszcze ten żółty telewizor xdd. Razem gdzieś będzie 7,5 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46. |