![]() |
Odp: ***Skalny domek***
Bryła mi sie nie podoba, za wysoki dach. Ogród przyjemny dla oka ;) jednak jak dla mnie troche za dużo drzew.
Nie podoba mi sie to, że w przedpokoju meble mają jakiś tam kolor :P a niedaleko stoi to samo w kolorze niebieskim, rozumiem że tam zaczyna się kuchnia (gdzie meble są tego koloru), ale troche dziwnie to wygląda. Kuchnia - bardzo nie podoba mi się kominek, na co on w kuchni? nie wystarczy że jest już jeden w salonie? Ściany też nie bardzo mi się podobają, to co jest nad kominkiem, półka z książkami? żeby mieć czym rozpalić w kominku tak? :D obok kominka też widze książki... wybacze ci to jeśli są to książki kucharskie :P Ogólnie to cała kuchnia mi się nie podoba. Salon - nie podoba mi się dywan, to że sofa i fotele mają inny materiał, no i ściana (kamienie). Łazienka jest brzydka, te ściany, panele podłogowe, okno i te roślinki, nie podoba mi się. Sypialnia jest nawet fajna. Ale znowu te ściany z kamienia, za dużo ich w całym domu. Kolejny kominek (całe szczęście że chociaż w łazience go nie ma). Ogólnie: dom nie przypadł mi do gustu. Cytat:
edit. Cytat:
ja tylko wyraziłam swoją opinie i jej nie zmienie |
Podoba sie i jeszcze jak!
Fajny klimacik, jest tak leśnie :) Mam tylko małą uwagę, jak i inni spostrzegli- dach jak dla mnie za wysoki... |
Dzięki za oceny.
Często pojawia się zarzut, że dach za wysoki- domek ma być z założenia górski, a takie mają wysokie dachy... Widzieliście kiedyś płaskie? ;) Co do ilości kamienia na ścianach- dokładnie ten efekt chciałam uzyskać, pół-kamiennego domku. Uwielbiam takie klimaty. Upadła duszo- za dużo drzew? Przecież to las ;) Co do kominka, półek nad nim(niestety nie ma półek z ceramiką w grze), może łatwiej zrozumiesz jak zobaczysz zdjęcie, które było inspiracją. http://img71.imageshack.us/img71/1803/70351327.jpg A co do różnych wzorów na fotelach i sofach- styl amerykański, którym jestem zafascynowana absolutnie. |
Cytat:
|
dom jest przepiekny nie mam sie do czego doczepic.:):) 10 10
http://forum.thesims.pl/showthread.p...98#post1084498 |
Sliczny dom.
Bryla powala,wnetrza tez,az nie mam sie do czego przyczepic. 10/10 |
Choć bryła mnie nie zachwyca...to cała reszta zwala z nóżekXD
Ten dom ma taki swój własny styl, niepowtarzalny klimat. Wszystko bardzo pomysłowo do siebie dopasowane a ogród dopracowany, cudnie! 9,5/10 |
Bryła do niczego, ale wnętrza to już inna bajka. Bardzo ciekawe, oryginalne i odważne :) Ogólnie dam 8, dwa ujęte za bryłę i ogród.
|
:O
Pierwsze pytanie, jaką masz kartę graficzną ? :| bo te zdjęcia są świetne. Bryła i ogródek są świetne, tak samo jak wnętrze! Zasłużone 10 |
Uwielbiam kolorowe domki.Tylko,że muszą być w pastelowych,jasnych odcieniach,nie krzykliwe.I takie właśnie znajduję tu.
Bez ceregieli,w pełni zasłużone 10/10 Szczególnie ogród mi się podoba. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:23. |