![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam Was.
Chciałam zaprezentować swój domek, zbudowany poza miastem, przy wodospadzie. Postanowiłam iść w kierunku leśno-górskim i park przy wodospadzie zalesiłam, podobnie jak teren wokół domku, żeby sprawiał wrażenie bezpiecznej, przytulnej przystani w górskim lesie. Zdjęcia robiłam w trybie budowania, o różnych porach dnia, stąd różna poświata na zdjęciach. Czasami widać jaśniejszy kwardat na podłodze od młotka, nie zauważyłam tego podczas robienia zdjęć. W kuchni wszystkie meble są w jednym odcieniu, ale na zdjęciach wyszły niektóre o ton jaśniejsze lub ciemniejsze od reszty. Domek jest malutki, jednoosobowy. Główna część składa się z dużego pomieszczenia podzielonego na trzy pomieszczenia: salonik, część środkową pełniąca rolę przedpokoju wejściowego i kuchnię. W głębi jest korytarzyk prowadzący do łazienki i sypialni. Duża część domku jest zbudowana z kamienia, jak na górski domek przystało. W środku zachowano kamienne ściany, nie przykrywając ich niczym. Z tego powodu, aby ogrzać chatkę postawiono w głównych pomieszczeniach kominki: w kuchni, salonie i sypialni. koszt umeblowanej chatki: 329109 simleonów. rozmiar parceli: 36x47 Zapraszam do oglądania! Dziękuję za zwiedzanie ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 04.02.2015 - 22:10 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|