TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Ardewick Castle by Watchman (Kowalino) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53855)

jekyll 11.01.2010 14:46

Odp: Ardewick Castle

:O:O!

Jest piękny!

150/10!

cerastes 11.01.2010 15:05

Czas na moje wyrazy uznania... Praca ta zachwyca rozmachem i wspaniałym wykonaniem. :)
Świetnie skomponowane otoczenie : wodospady, rzeka, góry to idealne tło dla średniowiecznych zamków i bastionów. Zachwycił mnie rownież ten drewaniany domek i pole ze skoszonym zbożem - taki mały krajobraz, a odgrywa w tym projekcie bardzo ważną rolę, bo ożywia i łagodzi surowość emanującą z zamkowej architektury. Udowadniasz, że nie tylko dobry z Ciebie architekt, ale również znakomity scenograf. ;)

Gio 11.01.2010 16:07

WOW

chyba nic więcej nie jestem w stanie z siebie wydusić, bo przecież nie podlega dyskusji że to jest po prostu świetne i na nic się zda jakaś wymyślna, pozbawiona sensu krytyka.

pozdrawiam

viconia 11.01.2010 20:25

ŁAŁ jakie cudooo!
Śliczny krajobraz, zupełnie jak nie simsy, przepiękna architektura. Och, ach! Nie mogę się napatrzeć!
A i gratuluje cierpliwości :)

Levkoni 12.01.2010 01:17

Bomba i chyba więcej nie trzeba, nikt tego źle nie oceni :) Świetnie wykorzystałeś zamkowe elementy, ale czy mnie wzrok myli czy zrobiłeś specjalnie do tego nową miejscowość w CaW?? :D

kociara654 12.01.2010 13:15

Wspaniałe 1000000...../10

Milou 12.01.2010 16:55

:O
Cóż, nie wiem, co powiedzieć.
Przepiękny to za mało powiedziane.
Te wodospady, otoczenie, a w środku.. Ahh.
Nie wytrwałabym w takim projekcie.

Gratulacje, świetna praca. 10

Merve 12.01.2010 20:43

Nie wierze własnym oczom! To jest rewelacyjne. Takie coś mógł zbudować tylko mistrz i doskonały architekt :D. Oczywiście 10/10. Czekam na kolejne, genialne prace.

Charionette 13.01.2010 15:40

Cytat:

Napisał aniołek
Czas na moje wyrazy uznania... Praca ta zachwyca rozmachem i wspaniałym wykonaniem.
Świetnie skomponowane otoczenie : wodospady, rzeka, góry to idealne tło dla średniowiecznych zamków i bastionów. Zachwycił mnie rownież ten drewaniany domek i pole ze skoszonym zbożem - taki mały krajobraz, a odgrywa w tym projekcie bardzo ważną rolę, bo ożywia i łagodzi surowość emanującą z zamkowej architektury. Udowadniasz, że nie tylko dobry z Ciebie architekt, ale również znakomity scenograf.

Z ust mi to wyjęłaś :P

W ogóle jestem pod mega wrażeniem. To wszystko jest takie realistyczne. Każdy element oddaje klimat tego miejsca. Super :D

justinea4 14.01.2010 01:41

Od dłuższego czasu nie było mnie tutaj na forum, a dzisiaj wchodzę i takie cudeńko! Chyba faktycznie nie trzeba nic pisać bo zamek jest fantastyczny. Wystarczy spojrzeć i od razu czuć niezwykły klimat! Znakomita praca, podziwiam :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:05.