![]() |
Odp: Ardewick Castle
:O:O!
Jest piękny! 150/10! |
Czas na moje wyrazy uznania... Praca ta zachwyca rozmachem i wspaniałym wykonaniem. :)
Świetnie skomponowane otoczenie : wodospady, rzeka, góry to idealne tło dla średniowiecznych zamków i bastionów. Zachwycił mnie rownież ten drewaniany domek i pole ze skoszonym zbożem - taki mały krajobraz, a odgrywa w tym projekcie bardzo ważną rolę, bo ożywia i łagodzi surowość emanującą z zamkowej architektury. Udowadniasz, że nie tylko dobry z Ciebie architekt, ale również znakomity scenograf. ;) |
WOW
chyba nic więcej nie jestem w stanie z siebie wydusić, bo przecież nie podlega dyskusji że to jest po prostu świetne i na nic się zda jakaś wymyślna, pozbawiona sensu krytyka. pozdrawiam |
ŁAŁ jakie cudooo!
Śliczny krajobraz, zupełnie jak nie simsy, przepiękna architektura. Och, ach! Nie mogę się napatrzeć! A i gratuluje cierpliwości :) |
Bomba i chyba więcej nie trzeba, nikt tego źle nie oceni :) Świetnie wykorzystałeś zamkowe elementy, ale czy mnie wzrok myli czy zrobiłeś specjalnie do tego nową miejscowość w CaW?? :D
|
Wspaniałe 1000000...../10
|
:O
Cóż, nie wiem, co powiedzieć. Przepiękny to za mało powiedziane. Te wodospady, otoczenie, a w środku.. Ahh. Nie wytrwałabym w takim projekcie. Gratulacje, świetna praca. 10 |
Nie wierze własnym oczom! To jest rewelacyjne. Takie coś mógł zbudować tylko mistrz i doskonały architekt :D. Oczywiście 10/10. Czekam na kolejne, genialne prace.
|
Cytat:
W ogóle jestem pod mega wrażeniem. To wszystko jest takie realistyczne. Każdy element oddaje klimat tego miejsca. Super :D |
Od dłuższego czasu nie było mnie tutaj na forum, a dzisiaj wchodzę i takie cudeńko! Chyba faktycznie nie trzeba nic pisać bo zamek jest fantastyczny. Wystarczy spojrzeć i od razu czuć niezwykły klimat! Znakomita praca, podziwiam :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:05. |