![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Ardewick Castle Ardewick Castle to zamek położony na skalistym wybrzeżu. Do fortecy można dostać się jedynie przez most , który prowadzi do bramy wschodniej i północnej . Główną inspiracją projektu był dla mnie wygaszacz ekranu od 3planesoft o nazwie Ancient Castle oraz zamki, miasta z gry The Elder Scrolls IV: Oblivion (polecam grę jak i również wygaszacz). Prace nad projektem trochę czasu mi zajęło ale głównie przez kiepską wydajność gry.Dla przykładu obrócenie kamery o 180 stopni zajmowało mi z 5-10 sek. Zapraszam do oglądnięcia zdjęć. Zacznijmy od widoku na dwa wodospady. ![]() ![]() ![]() Droga prowadząca do warowni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sala tronowa ![]() ![]() Zdjęcia przy zachodzie i wschodzie słońca oraz w nocy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec rzut całej parceli ![]() Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam Kowalino.
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 03.04.2011 - 17:10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 19
|
![]()
Na poczatek chcialem powiedziec ze czuc ta magie Obliviona
![]() ![]() Raczej nie trzeba robic komentarza na 10 stron by opisac ten projekt- FENOMENALNY wszystko jest takie jakie byc powinno wlozyles na pewno duzo pracy i serca i sie oplacilo ![]() Oceny raczej nie trzeba wystawiac ^^
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cudowny, magiczny, czarujący, zachwycający, bajkowy i tak bez końca...
Mogłam pokusić się o wypisywanie setki słów, którymi próbowałabym wyrazić emocje jakie wywołuje ten projekt, ale uznałam że na nic te próby, bo słowa w tym przypadku nie są w stanie odzwierciedlić odczuć. Czy wypada mi po raz kolejny zachwalać Twój talent i zdolności? Czy nie pisałam, że widać jak starannie i trafnie dobierasz dodatki? Nie wspominałam, że zdjęcia zapierają dech i można ich oglądać bez końca? To ja napiszę tylko, że Ardewick Castle to arcydzieło... |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Z niecierpliwością czekałam na twój nowy projekt.
Jestem zachwycona rozmachem, trudno jest budować takie duże parcele. Wszystko jest dopracowane, widać, że masz talent. Oglądanie twoich prac to czysta przyjemność i balsam dla oczu :-) Mam pytanie - skąd masz te akcesoria w postaci katapult itp? Twoje projekty są jedynymi na forum, które mogę ocenić na 10. I taką ocenę również z przyjemnością wystawiam teraz :-) |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
prezentacja świetna
środek jest idealny, fajne oddaje zamkową atmosferę ^-^ najbardziej jednak lubię zieleń na zewnątrz, ciekawe wykończenie 10/10
#6 |
Guest
|
![]()
Rewelacja...
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zaraz coś napisze, tylko podniose szczęke z podłogi...
Wow! to jest cudowne, tak jak chyba wszystkie twoje prace. Świetnie zaprezentowanie, przyjemnie się oglądało. Po prostu rewelacyjne ![]() |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Kondzio
Tak zgadłeś wzorowałem się po części na Skingradzie . epletre http://forum.sim-share.net/viewforum.php?f=56&start=40 Na tym forum znajdziesz dużo obiektów związanych ze średniowieczem i ogólnie tematyką zamkową . Katapulta a właściwie trebusz znajdziesz chyba na 6 czy 7 stronie . Dziękuje wszystkim za oceny ![]()
#9 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
zdecydowanie, jestem zaczarowana *.*
nie wiem, jak ty to robisz, ale takie duże budowle, świetnie ci wychodzą. nie wiem co napisać, bo właśnie zaniemówiłam... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|