![]() |
Odp: Ardewick Castle
Na poczatek chcialem powiedziec ze czuc ta magie Obliviona ;) na jakim miescie sie wzorowales? Bo mi bardzo przypomina Skingrad ;)
Raczej nie trzeba robic komentarza na 10 stron by opisac ten projekt- FENOMENALNY wszystko jest takie jakie byc powinno wlozyles na pewno duzo pracy i serca i sie oplacilo ;) Oceny raczej nie trzeba wystawiac ^^ |
Cudowny, magiczny, czarujący, zachwycający, bajkowy i tak bez końca...
Mogłam pokusić się o wypisywanie setki słów, którymi próbowałabym wyrazić emocje jakie wywołuje ten projekt, ale uznałam że na nic te próby, bo słowa w tym przypadku nie są w stanie odzwierciedlić odczuć. Czy wypada mi po raz kolejny zachwalać Twój talent i zdolności? Czy nie pisałam, że widać jak starannie i trafnie dobierasz dodatki? Nie wspominałam, że zdjęcia zapierają dech i można ich oglądać bez końca? To ja napiszę tylko, że Ardewick Castle to arcydzieło... |
Z niecierpliwością czekałam na twój nowy projekt.
Jestem zachwycona rozmachem, trudno jest budować takie duże parcele. Wszystko jest dopracowane, widać, że masz talent. Oglądanie twoich prac to czysta przyjemność i balsam dla oczu :-) Mam pytanie - skąd masz te akcesoria w postaci katapult itp? Twoje projekty są jedynymi na forum, które mogę ocenić na 10. I taką ocenę również z przyjemnością wystawiam teraz :-) |
prezentacja świetna
środek jest idealny, fajne oddaje zamkową atmosferę ^-^ najbardziej jednak lubię zieleń na zewnątrz, ciekawe wykończenie 10/10 |
Rewelacja... :) Jak Ty to robisz zdolniacho... ;)
Pozdrawiam |
Zaraz coś napisze, tylko podniose szczęke z podłogi...
Wow! to jest cudowne, tak jak chyba wszystkie twoje prace. Świetnie zaprezentowanie, przyjemnie się oglądało. Po prostu rewelacyjne ;) |
Kondzio
Tak zgadłeś wzorowałem się po części na Skingradzie . epletre http://forum.sim-share.net/viewforum.php?f=56&start=40 Na tym forum znajdziesz dużo obiektów związanych ze średniowieczem i ogólnie tematyką zamkową . Katapulta a właściwie trebusz znajdziesz chyba na 6 czy 7 stronie . Dziękuje wszystkim za oceny :) . |
Cytat:
|
zdecydowanie, jestem zaczarowana *.*
nie wiem, jak ty to robisz, ale takie duże budowle, świetnie ci wychodzą. nie wiem co napisać, bo właśnie zaniemówiłam... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:15. |