![]() |
Odp: Rivacheg Village by Kowalino.
Niebo, Słoneczko i Księżyc w całym projekcie są śliczne ;D
|
Dziękuje za wszystkie oceny jak i również za głosy oddane w ankiecie, dzięki którym nakreśliliście mi czego Wam braknie w ts3.
Według wyników sondy ewidentnie krajobraz pustynny odpada, a szkoda bo właśnie z nim wiązałem nadzieje. Pustynia Mojave w Nevadzie była moją inspiracją i koncepcją na otoczenie, a głównie zainspirowała mnie gra FallOut New Vegas osadzona właśnie w tym rejonie. Czyli pozostają tropiki i klimat umiarkowany. Prawdopodobnie postąpię według wyników sondy. Pierwszych informacji odnośnie otoczenie możecie się spodziewać nie wcześniej, niż za dwa, trzy tygodnie. Korzystając z okazji chciałbym zadać pytanie, gdyż być może ktoś odwiedzający ten temat będzie znał na nie odpowiedź. Otóż czy zna ktoś sposób by dodatki z neta np. drzewa itp. można umieścić w otoczeniu za pomocą edytora CaW (create a world, czyli stwórz świat)? Odpowiedzi oczekują w profilu, bądź na pw. Z góry dziękuje. Pozdrawiam, Kowalino. |
Niemożliwe...
Napisałabym więcej ale nie moge się pozbierać z wrażenia. |
Jejku. Chyba nic z siebie nie wyduszę.. Może jedynie tyle - to jest cudowne. Gratuluję talentu!
|
Wszystkie twoje prace są wspaniałe, więc nie ma potrzeby sie rozpisywać.
Bardzo mi się podoba. |
Ohh. Ojej. O matko. No cóż. No, no jej. No nie mogę słowa wydusić :O To jest, świetne. , realne, idealne, fenomenalne, piękne i bardzo, bardzo dopracowane. No ja daję
http://xion.org.pl/wp-content/upload...2/infinity.png/10 |
omajgat:P nieno, praca pikna, ale czegoś mi zabrakło... może twoja nowa praca będzie nowocześniejsza?
|
Skoro według Ciebie w mojej pracy czegoś braknie to mogłaś napisać co, bo te trzy kropki mało mi mówią.
Nowocześniejsza? Być może, aczkolwiek aktualnie zamierzam pracować nad czymś innym. (patrzy mój post wyżej) |
Odp: Rivacheg Village by Watchman (Kowalino)
Oooooooo to jest genialne-ale się przyczepię: do średniowiecznej scenerii nie pasuje jeden obraz z gry a mianowicie ten portret faceta-nie ta epoka:)
Ja to chcę.....:) |
Odp: Rivacheg Village by Watchman (Kowalino)
przepiękne. dużo pracy włożyłeś, widać, ale to jest poprostu hmm : słowo nawet prze cudowne to za mało powiedziane. 10 to o wiele za mało !!
Trzymaj tak dalej !! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:12. |