![]() |
Odp: PMSW-Studenckie Zycie:Regulamin oraz Pytania i Odpowiedzi
Rozumiem, że dozwolone jest używanie dodatków z internetu, tak? ;)
|
Uwaga, uwaga! :)
Spakowałem bryłę to The Sims 2, którą można znaleźć w linku podanym niżej. Parcela jest w formacie .sims2pack i waży niecałe 10 MB :) POBIERZ enjoy :P |
Cytat:
|
Ostatnie pytanie: czy dozwolona jest budowa pokoju, do którego nie ma wejścia? Chodzi mi o piętro, sytuacja wygląda np. tak:
http://i.imgur.com/qD2KHS2.png Mogę nie używać zakreskowanej części? Ścian bryły nie skasuję, to będzie tylko pusty pokój bez drzwi. |
w środku urządzasz według własnego uznania i to tylko od Ciebie zależy czy wstawiwsz drzwi czy nie
|
Kenny, a propos Twojego uploadu - po pierwsze, nie załączaj tych wszystkich niepotrzebnych obiektów i recolorów (10MB?! moja spakowana parcela waży NIECAŁY 1MB!). Po drugie, Twoja wersja jest tylko dla Osiedlowego Życia - tym,którzy maja samą podstawę, nie startnie.
Moja wersja parceli do TS2 - spakowana w podstawie, clean, rozmiar pliku - niecały 1 MB. Download |
Nie uważacie że anonimowy konkurs miałby więcej sensu? Nie byłoby głosowania typu "lubie go/ ją więc oddam głos na na niego/ nią" tylko normalne głosowanie jak przy MTU.
|
konkurs nie będzie anonimowy z tego względu,ze przy poprzedniej edycji userzy i tak miedzy sobą pisali, która jest kogo praca,wiec uznałam,ze nie ma sensu robić anonimowych konkursów i dyskusje na ten temat można zakończyć :D
a poza tym przy glosowaniu nie można pisać na czyja prace się glosowało |
Cytat:
Ja też wolałbym anonimowy konkurs, ale to Ty prowadzisz konkurs, więc nie będę marudził ;> |
Rozumiem, że zrobienie niewielkiej antresolki i wstawienie okien nie gryzie się z regulaminem. Czy nie ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:43. |