Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 17.09.2013, 13:46   #1
Ilona
Guest

Domyślnie PMSW-Studenckie Zycie:Regulamin oraz Pytania i Odpowiedzi

Skoro chcecie poznać zasady konkursu i bryle,to zapraszam do przeczytania Regulaminu,w tym temacie możecie zadawać pytania odnośnie niego i konkursu,a chętni mogą już zabrać się za meblowanie

1. W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik Forum thesims.pl., który zgłosił swój udział w tym temacie .Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu.
2. Ta edycja konkursu dotyczy gry The Sims 2 oraz The Sims 3. Uczestnik musi wybrać w której edycji chce brać udział - TS2 lub TS3.
3. Konkurs polega na pobraniu gotowej bryły i umeblowaniu jej dla studenta/ki dziennikarstwa,bez urządzania ogrodu,oraz przedstawieniu jej na forum.
4. Zabroniona jest modyfikacja bryły, dodawanie na zewnątrz ścian, ale można zmieniać pokrycie ścian, położenie drzwi i okien, kolor i rodzaj dachu. W środku możecie ustawiać ściany i pomieszczenia jak Wam się podoba.
5. Swoje prace prezentujecie w odpowiednich do tego tematach, macie jedynie 30 min. na edycje postu, aby wprowadzić drobne poprawki.
6. Prezentacja musi zawierać do 15 zdjęć,dozwolona wielkość zdjęć to 800x600 pixeli - razem z ramka, nie wolno łączyć kilku zdjęć w jedno.
7. Termin oddawania prac upływa 06.10.2013 o godzinie 22,a od
07.10.2013 zostanie otwarta sonda, która potrwa do 13.10.2013.Zwycięzca otrzyma rangę...no jeszcze nie wiem jaka

Jak wspominalam,nie mam zainstalowanej dwojki,ale dowiedzialam sie,ze kratki liczy sie tak samo,wiec mozna samemu zbudowac bryle albo ktos chetny sam ja udostepni,a tutaj zdjecia i link do ts3

Ostatnio edytowane przez Ilona : 17.09.2013 - 14:04

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania