![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Skoro chcecie poznać zasady konkursu i bryle,to zapraszam do przeczytania Regulaminu,w tym temacie możecie zadawać pytania odnośnie niego i konkursu,a chętni mogą już zabrać się za meblowanie
1. W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik Forum thesims.pl., który zgłosił swój udział w tym temacie .Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu. 2. Ta edycja konkursu dotyczy gry The Sims 2 oraz The Sims 3. Uczestnik musi wybrać w której edycji chce brać udział - TS2 lub TS3. 3. Konkurs polega na pobraniu gotowej bryły i umeblowaniu jej dla studenta/ki dziennikarstwa,bez urządzania ogrodu,oraz przedstawieniu jej na forum. 4. Zabroniona jest modyfikacja bryły, dodawanie na zewnątrz ścian, ale można zmieniać pokrycie ścian, położenie drzwi i okien, kolor i rodzaj dachu. W środku możecie ustawiać ściany i pomieszczenia jak Wam się podoba. 5. Swoje prace prezentujecie w odpowiednich do tego tematach, macie jedynie 30 min. na edycje postu, aby wprowadzić drobne poprawki. 6. Prezentacja musi zawierać do 15 zdjęć,dozwolona wielkość zdjęć to 800x600 pixeli - razem z ramka, nie wolno łączyć kilku zdjęć w jedno. 7. Termin oddawania prac upływa 06.10.2013 o godzinie 22,a od 07.10.2013 zostanie otwarta sonda, która potrwa do 13.10.2013.Zwycięzca otrzyma rangę...no jeszcze nie wiem jaka ![]() Jak wspominalam,nie mam zainstalowanej dwojki,ale dowiedzialam sie,ze kratki liczy sie tak samo,wiec mozna samemu zbudowac bryle albo ktos chetny sam ja udostepni,a tutaj zdjecia i link do ts3 Ostatnio edytowane przez Ilona : 17.09.2013 - 14:04 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|