![]() |
Odp: Kamienica " Industrial chic "
Jezeli chodzi o wyglad z zewnatrz, lekko smutne :) Jak na stara drukarnie przystalo :D takie wrazenie jakby budynek mial swoja historie? :D Ale fajny pomysl z tymi ptakami :D Natomiast wnetrze jest baaardzo klimatyczne jak dla mnie :) Kuchnia taka jaka lubie, nie duza i duzo sie w niej dzieje, nie jest pusta, wszytsko jest zapelnione ale nie przesadzone jednoczesnie (tylko ten kosz mi tam nie pasuje) i sypialnia jest super! I ten kacik do prania bardzo trafiony, fajnie to wyglada ;)
|
Bardzo klimatyczny projekt, podoba mi sie ze wnetrze tworzy kontrast z tym jak budynek wyglada z zewnatrz. Naprawde widac ze byla w to wlozona kupa pracy :) Dopracowane detale dodaja realizmu
|
Piękny domek! Nie jetem może fank± stylu industrialnego, ale ten projekt bardzo przypadł mi do gustu! Podoba mi się prawie wszystko (na minus te kręcone, żelazne schody, krzaki wycięte w spiralkę, stół i lodówka w kuchni)! Salon z kominkiem pierwsza klasa, a łazienka cudo!
|
yrvie, Unknown_Girl, revallsay - dziękuję za komentarze. :flowers:
Cytat:
|
¦wietne, najbardziej podoba mi się sofa, komódka i ta wysepka kuchenna.
Bardzo fajnie wykombinowała¶ z t± fabryk±. |
¦liczny domek, masz piękne dodatki z neta! Lubię wnętrza w takim stylu, maj± klimat. :)
Co tu gadać, 10/10... :D |
Bardzo klimatyczny budynek! Z chęci± bym go dostał w moje ręce :rolleyes:.
|
Mika, Diana, Tupolew - bardzo dziękuję za komentarze. :flowers:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:06. |