![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI - uwagi
No to niech ktoś pomoże biednej Libby w organizacji impery i zostanie współkierownikiem (???) i pisze za nią te dramatyczne zakończenia żywotów umarłych.Albo niech ktoś zajmnie się głosowaniem itp. a Libby będzue pisać to co chcecie by tam Libby pisała.
W ostateczności trzeba podopierować nieco część mózgu odpowiadającą za kreatywną twórczość :D |
Od FM jest Libby, kropka pe el :awesome:
|
Tak, potrzebujemy też kogoś od sprawowania opieki nad tematem uwagi, zgłoszenia, ogłoszenia,do grafik nekrologów, a także głosowaniem mafii :fun:
|
A ja pisałem do Libby o nekrologi i niestety myślała, że nie cieszą się zainteresowaniem - jak widać myliła się :D Chciałem podziękować za miłą gre i radzę coś wykombinować z czarną różdżką i taśmą klejącą - nie ma co się patyczkować ^^
|
Odp: Forumowa Mafia VI - ogłoszenia
A nie mówiłem, ż byłem niewinny? XD
Dziękuję wszystkim za grę. Trzymam kciuki :) |
Cytat:
Edit Libby: Nie ciesz się, nadal jesteś trupem :P Już to poprawiłam. EDIT: No dooobra... Ale i tak wiem, że lubisz mnie utrzymywać przy życiu :D |
No w końcu! :D
No, moi drodzy, nie dajcie się mafii :P Libby, a gdzie są scenki? :(( Jako możesz zmuszać nas do tak bezosobowej, nijakiej śmierci? :cry: |
Dzięki za grę :D Poza tym jako pierwsza dostałam scenkę, czuję się zaszczycona :>
|
czulam ze dzisiaj nadejdzie moj czas XD nie dajcie sie mafii!
|
proszę Libby o update ogłoszeń, brakuje jednego głosowania w pierwszym poście ;)
Libby edit: załatwione ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:48. |