![]() |
#352 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 28.08.2015 - 22:51 |
![]() |
![]() |
#353 |
Reputacja: 21
|
![]()
No to mafia nam trochę dowaliła, bo jak tak przeglądam posty Pinkiego to w sumie nie za bardzo wiem kogo on podejrzewał, głównie odpowiadał na posty innych, a to i tak ze dwa dni temu
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 33
|
![]()
Może dlatego, że nie miał tych podejrzeń? Nie mieszał przez to za bardzo, przez co teraz nie mamy tropów. Więc wciąż jesteśmy trochę w punkcie wyjścia :/
|
![]() |
![]() |
#355 |
Reputacja: 21
|
![]()
No to mam na myśli właśnie, pewnie chcieli nas rozkojarzyć/uciąć wszystkie domysły.
|
![]() |
![]() |
#356 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Z tym zabójstwem PP to trochę dziwne. Albo zabili go zebyśmy stali w martwym punkcie. Teraz patrze na głosowania i przeważnie głosował tak jak wszyscy, przy pierwszym głosowaniu zagłosował (ta...) na kędziorkę no i... prowadził krucjate na LP ![]() eh...
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 28.08.2015 - 21:54 |
|
![]() |
![]() |
#357 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja nadal się będę trzymać cichej Rainbow. Bo na razie nie mam żadnych pomysłów.
|
![]() |
![]() |
#358 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ok, analizując tę listę Lepkiego: miał czterech podejrzanych: Dianę, cheebę, Annetti i Hebe. Z czego głównym zarzutem jest sztuczność postów, brak postów lub siedzenie na forum na niewidocznym. Czyli tak naprawdę nic nam to nie daje, żadnych konkretnych śladów.
Mafia wyeliminowała Pink Panterę...który nie rzucał konkretnych oskarżeń. Czyli nadal nie mamy nic. Nie mam konkretnych tropów, więc chyba zagłosuję na kogoś nieaktywnego, np. Rainbow. |
![]() |
![]() |
#359 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj w nocy przeanalizowałam ten temat, zrobiłam notatki i teraz spróbuję dojść do czegoś.
Zacznijmy od początku gdy Meryam powiedziała swoją teorię, PP powiedział, żeby przyglądnąć się tym co twierdzą, że Meryam rozgryzła mafie. Zatem jak zareagowali ludzie na to co napisała: - cheeba uważała, że Meryam to mafia - Shiver zgobila sie z cheeba - Kędziorek zgodziła sie z meryam - SPC zgodził się z Meryam - Malfurion nie zgodził się wychodzi nam więc SPC i Kędziorek, SPC wiemy jednak, że nie był w mafii. Kędziorek także nie wydaje mi się być winna (o tym zaraz), więc tutaj trop się urywa. SPC chcę głosować na Kędziorka i Bjork LP23 na Hebe i Nine Shiver na Kędziorka, cheebe i SPC (Kędziorek pod warunkiem, że nie SPC czyli aktualnie Kędziorek) Cytryśnia i Diana podejrzewają Malfuriona (niewinny) (napisałam to bo nie mam teraz siły wyciągać z tego żadnych wniosków ale może komuś coś wpadnie do głowy) W pierwszym głosowaniu PP głosuje na Kędziorka, a teraz wiemy, że mafia go zabiła więc może to było jakiś czas temu ale to jest troche strzał w kolano. Ale z drugiej strony Meryam napisała, że nie podejrzewa Kędziorka a niedługo ona umiera więc można to zrozumieć jakby mafia chciała nam powiedzieć "to prawda!" czyli inaczej "Kędziorek jest winna dlatego poprzemy teorię Meryam" Moim zdaniem Hebe wyciągneła w tym poście ciekawą teorie, która w połowie już się sprawdziła. (Kolejny powód czemu mam podejrzenia, że Kędziorek jest niewinna). Jeśli by posłuchać tej teorii trzeba by się przyglądnąć osobom które głosowały na SPC i Kędziorka oraz tym które na Malfuriona, według tej teorii więc LP23, Annetti i Nina wydają się niewinni za to do kręgu podejrzanych można zaliczyć: PP, Hebe, Bjork, Shivera. PP jest niewinny więc zostaje nam Hebe, Bjork i Shiver. Mało prawdopodobne jednak by cała mafia sie nam tak ładnie pokazała. Osobą której bym się przyjrzała jest Charionette która wielokrotnie próbowała skierować naszą uwagę na osoby nieaktywne a i tak w głosowaniach szła za tłumem. Rainbow i Bjork narazie bym wykluczyła, bo jak już pisałam ja i Shiver, mafia by się tak nie wystawiła głosując na kogoś innego. Po drugim głosowaniu, nic innego nie można wyciągnąć ponieważ stworzyliśmy mafii ładną sytuacje do wmieszania się w tłum. Cytat:
Mam wrażenie, że zapomniałam napisać o czymś, ale nie nadaje się ostatnio do takich zadań. Może komuś to moje podsumowanie (i moje zdanie) w czymś pomoże, może ktoś coś innego znajdzie w tym. I przypomnę bo przeglądając te posty miałam ochotę coś komuś zrobić - nie broniłam Bjork, mówiłam, że powód za który jest podejrzana jest durny.
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 29.08.2015 - 13:47 |
|
![]() |
![]() |
#360 |
Reputacja: 39
|
![]()
Dziś nie ma mnie w domu i raczej nie będę tu zaglądać. Więc od razu głosuję na Shivera, powody możecie przeczytać w moich poprzednich postach, a lepszych pomysłów nie mam.
Co do śmierci PP, to może mafia chciała przez jego śmierć zwrócić uwagę na Rainbow, bo Pinki w swoich ostatnich postach o niej wspominał. Albo po prostu go odstrzelili z braku laku.
|
|