![]() |
dona Twój domek jest taki sobie :P ja takie budowałąm jak grałam bez kodów :P teraz gra bez kodów to żadna gra....
mój wymarzony domek musi być bogato wyposażony....nie żeby 4 sypialnie,wystarczą 2 albo 3 zależy ile jest osób w rodzinie,do tego biuro zrobione w jakiś ciepłych kolorkach,jadalnia bardzo nowoczesna tak samo z salonem i łazienkami,czasem pobawie się w robienie bibliotek,ale to zależy jaką robię rodzinke :) bardzo lubię tesh robić takie "zdezelownae" domki :P ojciec bije matke :P wszyscy chodzą brudni i dzieci nie chodzą do szkoły :P lubie cosik takiego czasem zrobić :) |
Na początek troszkę średniowiecznie....http://members.lycos.co.uk/vega/Others/horse.gif
~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~ |
:wub: bo ja wiem? Musiałby być luksusowy i wygodny żeby przyciągał uwagę innych graczy
|
Mój dom marzeń to wielka rezydencja z basenem, siłownią, jaccuzi,sauną,solarium i z własną firmą ubrań :D Ten dom marzeń kojarzy mi się z rezydencją eminema(koleś ma tyle hajsu, że ja na jego miejscu by se cygaro 100 dolarówką podpalał :D :D :D )
|
Dla mnie "Domek Marzeń" to:
wielka sypialnia, mała jadalnia z kuchnią, dużo łazienek, dużo pokoików i wielki salon. 8 osób: 4 osoby dorosłe i reszta to dzieci. Pa pozdrowienia dla wszystkich :) ;) |
Mój dom po prostu powinien być pełen marzeń kontrasty itp. lubie domki przestrzenne bez żadnych zbednych dodatków B) z dużą ilością okien.
Matt |
albo mi sie wydaje albo znowu pare stron tu zniknęło... :blink:
|
Janet kiedy ogladałam Twój domek to myślałam że sama z chęcią bym tam zamieszkała. :rolleyes: ;) :P
Co do Vegi:Vega Twoje domki sa po prostu the best! :) :wub: :) :D B) ;) |
madzia, jja tez chce tam mieszkac zrobimy podzial majatku jak rozwidzione lesbijki :lol: ja oczywiscie zartuje, wy mnie o nic tu nie posadzajcie :huh: :lol:
ale wszsytkie domki w tym temacie sa sliczne! |
Mój wymarzony dom to taki,który by zrobiła Vega :wub:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:31. |