![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja Jeśli chcę żeby dom był luxusowy robię garderobę z szafą, lustrek, fotelem i obrazami z SG. Potem robię ogródek Warzywny i Gustowny ogród. Spiżarkę. Jadalnie i Kuchnie połączoną. Łazienkę z kiblem, prysznicem, umywalką i wanną. Mam też własną siłownie i pokój odnowy biologicznej. Mam 2 piętra. Pokój dzieciency: kolorowy, zabawki, komputer, obrazy, wieża, telefon, alarmy(w całym domu) i szafki i szafa. Także z książkami
Pokój , sypialnia- 1) Zaraz po ślubie- łóżko miłosne, szafki(słoń), lamki lub świece, jakuzii serce, dywanik i obrazy 2) styl- łóżko byle nie sercowe oraz lampki, szafki, obrazy, zasłony Salon: telewizor, kanapy, fotele, regał, obrazy, lampki Przedpokój: szafa, trofea, kanapa, fortepian i "wieszak" Ogródek Warzywny + spożarka na doworze.- ogróedek, strach na wróble, płotek , ścxieszka, spiżarka. Niomki ale dla mnie to jest tylko LUKSUSOWY DOM jednak nie jest to opis DOMU MARZEŃ
#3 |
Guest
|
![]()
luksusowy domek dla simow powinien wygladac tak:
![]() a wnetrze to zalezy czy jest nowoczesny czy z staroświecki(w dobrym znaczeniu tego słowa)...ale w obu musi byc wanna z jacuzzi i basen |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubie male, dwupietrowe chatki, schodki do drzwi wejsciowych(takie z podwyzszania terenu),piekny, duzy ogrod, lazienka z jacuzzi, basen(na dworze),pelno dodatkow z neta,duzo telefonow i tak bym mogla wymieniac bez konca.To jest opis domkow jakie mi sie bardzo w simach podobaja i ktore lubie a nad domkiem marzen musialabym sie zastanowic...
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmmm.......moja siostra zbudowała dom w którym było kilka saloników, biblioteka, sala kinowa, oranżeria i siłownia. Było małżeństwo, które miało odzielne sypialnie. Niezły, co? Niedługo umieszczę jego zdjęcie! A tak przy okazji. Jaka bła największa wasza wartość domu stworzonego BEZ KODÓW. Moja ok. 320 tys. Czy ktoś miał większą?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Podoba mis ei mój domek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom mojej simki jest beznadziejny.
![]() - Kuchnia - ![]() - Łazienka - ![]() - Gabinet - ![]() - Salon - ![]() - Sypialnia - ![]() - Dom - ![]() Jak już mówiłam dom jest lipny ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sluchajcie swietny temat
![]() ![]() Na innych forach ludzie pokazuja swoje domy i wymieniaja sie informacjami o dodatkach mysle,ze tutaj stanie sie to rowniez popularne. Niebawem ja wkleje pare moich domeczkow. Tymczasem przeniose temat gdyz nie ma on nic wspolnego z problemami z gra. Ale temat Bomba chetnie zobacze czyjes projekty ![]() i nie robcie balaganu dbajcie o temacik bo moze byc ciekawy ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A wiec wklejam swoje najnowsze wlasnorecznie zbudowane domeczki.Sa w tym samym stylu wiec prosze o wyrozumialosc.(poprostu sie bawie tymi samymi dodatkami na rozne sposoby)
Starsze moze wkrotce ![]() Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|