TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=241)
-   -   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53425)

M3Lcik 27.01.2012 09:28

Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Eyvee-błagam nie!!! Jak ja wytrzymam bez twoich historyjek?:( Moze jednak wstawisz cos z dwójeczki?

Mi tez lapek padł (zaraz po tym jak sie gwarancja skonczyła) i tez narazie nie bede dodawała historyjek

ginsei 27.01.2012 09:54

Akurat monitor i głośniki (przez skrzynię rozumiem nie obudowę komputera, tylko całą jego zawartość) możesz później dokupić, można powiedzieć, że one są bardziej uniwersalne niż reszta podzespołów ;)

Mam ci na priva przesłać maila, czy jak to możemy rozwiązać?

A ja się Marl miałam pytać, czemu nowego odcinka nie wrzucasz... Pogrom, normalnie pogrom...

eyvee 27.01.2012 10:36

No zdecydowalam sie kupic narazie tylko cala skrzynie wiec w maju powinno dac rade, z dwojki troche....nie widzi mi sie historyjek ukladac bo kamera cos dziwnie sie kieruje :P A wole trojke jednak do takich rzeczy....a jak jeszcze showtime ma wyjsc to tym bardziej chce mi sie znowu grac w trojke xD do dupy!

Justyna0307 27.01.2012 12:39

Marl.89 da historia jest fenomenalna :D ciekawa jestem co dalej :D

shotshe ojej mogli by wziac ten slub no :P he he Amelia chyba wezmie predzej od nich
:D

suomii 27.01.2012 13:09

Ja też miałam starego kompa, ale wymieniłam. Ogólnie polecam kupować części oddzielnie, bo na każdą masz osobną gwarancję, a jak ci się coś popsuje w kompie kupionym w całości, to nie możesz sama naprawić, bo masz plombę, którą jak się zdejmie to jest nieważna gwarancja. A tak to możesz sobie grzebać ile chcesz. No a ja nie mam znowu takiego super nowoczesnego kompa, ale znajomy w komputroniku kupił mi części i zapłaciłam niewiele. Tzn jeszcze spłacam. A głośniki to za 5 zł na bazarze całkiem porządne :D

A i żeby nie było offtopu, to powiem, że w następnym odcinku przeniesiemy się na chwilę do Weasela, Cindy i Nataszy. :> W ogóle to bym już dziś dała odcinek, ale jak simka miała urodziny, to mi nagle wywaliło do pulpitu i pisze że błąd. Ale ja tak czasem mam, bardzo rzadko. :P

M3Lcik 27.01.2012 15:19

Eyvee-a moze nowy lapek? Moj brat za 2500zł kupił lenovo z takim dyskiem ze pomiesci wszystkie dodatki do the sims bez najmniejszego zaciecia. Heh,ja tyle camo dałam dwa lata temu za swój i teraz to rupiec i sie zastanawiam czy tez nie zmienic.

Dodac odcinek bym dodała,ale bez zdjec,bo pomysł mam na kolejny.

MiniMous 27.01.2012 15:37

Nawet bez zdjęć , ale dodaj nowy odcinek .Proszę ...

shotshe 27.01.2012 17:51

@all szkoda mi, że to forum po mału przestaje funkcjonować :(

ginsei - no co ja poradzę, że dziwne :D

eyvee 27.01.2012 18:32

@no racja shotshe, coraz mnie widze aktywnych an forum ogolnie, nie tylko ten watek...
@suomii - wierz mi...gdybym miala taka mozliwosc dokupywalabym sobie juz dawno czesciami komputer, ale sie nie da :(...MOZE uda sie rodzicow przekonac by wylozyli za mnie w marcu na komputer a ja im bede splacala....bo juz nawet nie tylko przez simsy, ale ogolnie cala praca komputera mnie denerwuje....nie moge nawet korzystac z tabletu, bo komputer juz tego nie potrafi zniesc.
@Marl89 - jesli tak bardzo ci nie przeszkadza to dodaj swoja historyjke z simsow :) ja juz mam historie na nastepne pokolenie, a teraz mnie krew zalewa, ze nie da sie grac....musze sobie to zapisac by nie zapomniec :O

ginsei 27.01.2012 19:57

A mówiłam ci już, byś zapisywała swoje pomysły Eyvee :D Długopis w ruch! :D

Marl - mnie też by nie przeszkadzało, jakby było bez zdjęć... najwyżej później nadrobisz :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34.