Mój dom marzeń?? Parterowy, podobny do prostokąta, ale każdy pokój ma inny kształt. Zamiast piętra kilka wieżyczek, do każdej prowadzą schody, każdy sim ma swoją wieżyczkę. Hmm.......hjakie podłogi.......albo drewniane, te deski takie jasne albo jakieś dość ciemne dywany. Tapety do każdego pokoju inne, pasujące do podłoża. Na dworze basen, kręta zjeżdżalnia z neta, różowa trampolina, różowe płytki. Parasol, kilka leżaków i zestaw - stolik + krzesła, szklarnia, obok klatka z królikami. W domu - salon : droga kanapa, obok dwa fotele, pomiędzy nimi nowoczesna ława, płaski wiszący telewizor, wielka wieża z wielkimi głośnikami. Sypialnia: łoże, łóżeczko dla dziecka, przewijak dla dziecka, szafa, parawan, miękki dywan, karuzela nad łóżeczkiem dla dziecka, baldachim nad łózkiem :P Pokój dziecka: łózko pietrowe, dwa biurka - jedno do odrabiania lekcjii drugie do grania na kompie, wielka szafa, regał z książkami, mały telwizor. Kuchnia: najnowsze elektroniczne sprzęty, drogi piecyk i lodówka Jadalnia: wielki stół, 6 drogich krzeseł dookoła, barek, bufet. Łazienka: Jaccuzi, kibelek, umywalka, zwykła wanna, prysznic i szlafroczki. A w wieżyczkach moje simy mają np. laleczkę voodoo, stare miśki, akwarium, albo np. Wygodną kanapę, łóżko, telewizor, robię tam też pokój.......dla zwierząt.......taki jest mój dom marzeń!! :blink:
|