![]() |
|
karolinaaa no o te meble co masz w swoim domku jak mozesz to podaj adresy stron z tymi meblami B)
|
Cytat:
Jestem w Trakcie wykańcznia swojego domku...Niedługo wam pokarzę....Pytanko do Justy lub Vegi czy jest gdzieś instrukcja jak wklejac zdjadka??? ^_^ |
boshe mam wyklejac 100 zdjec <_< z ta prozba byla skierowana do karolinaaa zyby podala odresy stron z ktorych ma te meble w domku :lol: czy to tak trudno zrozumiec -_- a nie schodzac z tematu to bardzo mi sie podobaja wasze domku :P
|
http://members.lycos.co.uk/vega/Others/hearye.gif
.................................................. ............:~ KOMUNIKAT ~:............................................... Wszystkich, którzy mają ochotę podzielić się z nami swoimi pomysłami na dom lub fotostory zapraszamy od dziś do nowo otwartej Fotogalerii, gdzie można umieszczać swoje zdjęcia w osobnych tematach. :) Userzy, którzy dotychczas zamieścili tu swoje zdjęcia, jeśli zechcą, mogą przenieść* je do nowych tematów w Fotogalerii, w których również można wyrażać swoje opinie na ich temat. Serdecznie zapraszamy ! :D ============================================== Przypominam również, że do wszelkich pytań o strony, z których pochodzą zamieszczone na zdjęciach dodatki mamy specjalnie przeznaczony na to dział OOoo, muszę to mieć, w którym szaleją nasi eksperci. :lol: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *Przenieść zdjęcia czy całą treść swojego postu jest bardzo prosto - wystarczy użyć opcji Edytuj w prawym górym rogu ramki posta, skopiować jego treść i wkleić całość do treści posta w nowym temacie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:29. |
|