TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Nowe błędy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11779)

Profesor Parker 08.01.2005 17:11

Cytat:

Napisał Osioł
Ostatnio ja złapałem buga! Normalnie simy nie moga korzystać w pełni z łózka dwuosobowego. Krótko mówiąc po prostu sim nie może sie położyć na jedną stornę łoża a co gorsza łoża nie mogę sprzedać, bo pisze, że jest używany chodzisz nikt przy tym nic nie robi.

Miałam identyczny problem... To było strasznie denerwujące. Bo rodzinka była wieloosobowa i jeden sim zawsze musiał kłaść się na kanapie, bo innego łóżka nie było gdzie wstawić... :)

_GederoX_ 08.01.2005 17:13

Cytat:

Napisał karolinaaa
mam pytanko:czy jesli moja nastolatka dorosnie to jej chlopak też, czy on zostanie nastolatkiem?

To zależy, ile ma "lat" ;) .

tomik 08.01.2005 17:40

czas uplywa tylko w domku w ktorym gramy wiec jesli simka dorosnie to chlopakj pozostanie nastolatkiem.... tylko od ciebie zalezy jak dlugo taki stan rzeczy bedzie mial miejsce :P

Pingwin 08.01.2005 18:03

ja mam pytanie do tych osób które zainstalowały patch do ts2
czy jest potrzebny? tzn. czy rzeczywiście usuwa wszystkie błędy itd.
ja próbowałem go instalować, ale gdy prosi o cd4 ts2 nie wykrywa go(obojętnie czy dam do dvd'ka czy nagrywarki) :|

KubuS 08.01.2005 18:11

Cytat:

Napisał mariq
ja miałem taki błąd, otóż dyretkor zaproszony do domQ znikł i już go nie ma, gra mysli że on cały czas jest umnie w domQ, ale go nie ma, i jak zaprosze go ponownie to pisze ze przyjedzie o 17 ale nie prtzyjeżdza i nie idzie robić imprezek przez to

Mialem identyczny, a raczej mam identyczny problem ..... :/

rainne 08.01.2005 19:09

Cytat:

Napisał Pingwin
ja mam pytanie do tych osób które zainstalowały patch do ts2
czy jest potrzebny? tzn. czy rzeczywiście usuwa wszystkie błędy itd.
ja próbowałem go instalować, ale gdy prosi o cd4 ts2 nie wykrywa go(obojętnie czy dam do dvd'ka czy nagrywarki) :|

potrzebny... no niekoniecznie, ale teoretycznie lepiej go mieć (po coś był stworzony przez twórców, niby). czy usuwa wszystkie błędy? oczywiście, że nie ;) błędy to chyba już część zabawy wiążącej się z grą w simsy ;)
masz oficjalną grę oczywiście? :) masz wgrany nude patch?
mi też pojawił się ten komunikat o włożenie, którejś płyty. po prostu gra chciała się uruchumić. ten komunikat należy najlepiej zignorować i przeczekać na dalszy rozwój wypadków. zanaczy tak, kliknąć ikonkę patcha, włożyć płytę i czekać. powinno przejść i zainstalować.

Pingwin 08.01.2005 19:24

dzięki, spróbuje tak :)
w sumie narazie to miałem tylko problem z misiem "wtopicielem się"

Shèène 09.01.2005 15:23

Mi po wgraniu patcha całą gre rozwaliło! I musiałam reinstalowac! Serio!

Erin91 09.01.2005 17:47

Cytat:

Napisał Fizzly
No ja teżnie wiem. :\ Jeszcze coś: Pisze że patch pozwala już ubierać niemowlaki na tym 'przebieraku'. Kupiłem ciuch i niema ZAPROJEKTUJ! :\ :wacko: xP Szlag mnie trafił... :D

A chodzi ci o noworodki czy o małe dzieci?
Jeśli o noworodki to nie da się, i tak nie miałyby się w co przebrać bo dla nich nie da się zrobić ubranek..
Jeśli o małe dzieci to przecież sie da!;) Jest opcja"wybierz ubranie: czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam..

Lapis_Lasuli 14.01.2005 17:56

[QUOTE=Karo]
Cytat:

Napisał Lea
A masz ży2opłot wokół całej działki????? Odpowiedz proszę bo może to jest jakieś rozwiązanie? Zdąża Ci cały przystrzyc???

Wokół całej działki nie, ale z przodu i części boków a oprócz tego wokół wielkiego basenu, no i mam też sporo roślinek do strzyżenia i trochę kwiatków do podlania.Odkąd poprzestawiałam roślinki ogród mam zawsze zadbanyNo i chyba zdąża go strzyc, bo nie zauważam ,żeby był poprzerastany.Oczywiście z wyjątkiem dni kiedy tenże ogrodnik ma przyjśc i zająć się moim ogrodem

Spróbuj i napisz czy u ciebie zadziałało.

Ja mam wszystko równiutko postwione bo zawsze wyrównuje teren i i tak nie może sie dostać do tego żywopłotu!! A jak już podleje kwiatki, obetnie krzaki to mu czasu TAK czy Siak na reszte nie starcza ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:52.