![]() |
Odp: Całkowita metamorfoza Biedaków
Ten stolik na swiezym powietrzu (nie można tego nazwac jadalnia :no: )
Nie jest zbyt fajny, bo zalezy czy masz cztery pory roku (ja mam ) jak masz cztery pory roku to stolik na swiezym powietrzu odpada... np. Pada snieg ,a sim sobie po prostu je ? :no: Co do bryły to fajnie, ale pokoj blazeja to nie kraina dziecieca, to po prostu swiat gratów i nieładu kolorystycznego! Balbina wyszła ładnie,ale te ubranie teraz nie pasuje do tej fryzury ... 3/10 popracuj jeszcze troche nad tym i bedzie spox ;) :D |
A mnie się bardzo podoba Balbinka. Pasuje do tego domu, ale jej strój ??? :no: Jak masz mode z h&m to daj jej najlepiej tunikę. Ładnie się prezentuje z tym fryzem ; :D A co do domu to nie mam zastrzeżeń. TYlko stół w jadalni mi nie pasuje (powinien być bardziej ogródowy) i najlepiej jakiś daszek lub podłoga na kolumnch by się przydała nam stołem. A co do pokoju Błażeja to jest za poważny jakiś. Dziwnie jak na pokój dziecka :con: Ja też przerobiłam Biedaków ale lepiej się nie bede chwalić bo nie mam talentu ;( I wogóle mam tylko mode z h&m i zestaw świąteczny więc nic ciekawego nie wyszło :( i na dodateek nie mam nic z neta ! Tylko te maxisy... Domek super - 9,4/10,0 - to świetna średnia B)
|
Bardzo ładny efekt końcowy i do tego bez dodatków z neta. Balbina też świetnie ci wyszła!! Moja ocena to 10/10!:)
|
Nie moj styl ! uee.. Bryła z zewnątrz extra tylko po jaką holerkę dałaś ten stolik na powietrzu ? Nie pasuje do reszty domu na zewnątrz .. W Środku moim zdaniem beznadzejnie dobrany sprzęt :) ale i tak podziwiam :) moje domy nie są za piękne ale wkońcu każdy ma swój styl :)
|
Balbina bardzo ładna a domek też bardzo ładny! :)
|
Dom z zewnątrz prezentuje się całkiem ładnie, jednak brakuje mi tu ogrodu. Za mało tej zieleni :)
Przedpokój – ładny, ale kto w takim pomieszczeniu stawia pianino? Dziwne rozwiązanie. Łazienka – ma swój klimat. Całkiem ładna. Salon – skromny, ładny i przytulny. Sympatycznie tu :) Sypialnia Damiana – ładna i schludna. Kuchnia – raczej zwyczajna, ale pasuje do innych pomieszczeń. Jadalnia – ciekawy pomysł z tym jadaniem na zewnątrz, ale wydaje mi się, że przydałoby się tam więcej oświetlenia. Sypialnia Balbiny – skromnie urządzona, schludna i miła dla oka. Nic nadzwyczajnego, ale przyjemnie się ogląda. Pokoik Błażeja – urządzony w tym samym stylu, co reszta pomieszczeń, czyli dywany i antyczny stoliczek – nie pasuje mi to do pokoju dla dziecka. Gabinet – ładny i przytulny. Łazienka numer 2 – całkiem ładna, aczkolwiek zwyczajna. 7,5/10 :) |
dom przed to miał widoczne 2 ulice a po 1 ???
wyburzyli czy co??? |
Ogólem dom ładny. Nie podoba mi się , ze jadalnia jest na dworze i pokoj Damiana jest tai ciemny... A tak to bardzo ładnie ci wyszedl ten domek :) 7,5/10 :)
|
ładny 7/10 nie będe komentował ;P
|
Bardzo ładny dom. Kilka rzeczy bym zmieniła, ale to tylko małe szczegóły. Świetna bryła. Ja nigdy w życiu bym takiej nie zrobiła. 9,5/10 ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:26. |