![]() |
Suuper dom!!! Tylko z zewnątrz troche mi się nie podoba ale i tak jest suuper.
!0/!0 ALe tylko z jednym mi podpadłeś...wiesz z czym?? Z tym ze nie dałeś LINKA !!! |
Cytat:
|
Fajna ta Lindsay x).
No, ale nie o niej miałam pisać tylko o domku. Z zewnątrz jest bardzo ładny, a szczególnie od tyłu, gdzie mieści się ten tarasik z ogródkiem. W wewnątrz też jest świetny. Normalny, zwykły dom nowoczesnego pokolenia. Dodatki również mi się podobają. Jedyne co mi nie pasuje to ta kuchnia. A raczej te rolety na oknach. Przez to w kuchni wydaje się być ciemno, a ja wolę jak kuchnia jest w jasnych kolorach i gdzie jest duży dopływ światła. Sypialnia Antonia i Eveline jest najlepsza, bo uwielbiam zielone pomieszczenia. Ogólnie jest super - 9/10. Pozdrawiam i czekam na link x). |
Z zewnatrz domek jest zupełnie zwykły, ale w środku jest świetny. Podoba mi sie ta kuchnia i sypiania.
|
:O Rany jaki cudny dom *_* Calintz jak ja ci zazdroszcze talentu twórczego ;( Naucz mnie tak budować! Błagam...
|
Śliczne ! piękny domek, nie ma co.
Ogółem Zewnątrz: +Duży dom +Ogródek +Architektura Wewnątrz: (trapią mie troche te klamki w drzwiach przeźroczystych xP ) +Architektura +Dodatki z neta +styl Ocena: 5 :D |
Śliczny! Najbardziej mi się podoba ogródek. Skąd ściągnęłaś roślinki? Dam 9/10
|
Na zewnątrz zupełnie mi się nie podoba. Za to w środku... Zupełnie inna bajka. A więc:
- wnętrze: 10/10; - na zewnątrz: 3/10; - razem: 6,5/10. |
Awwwwwww *_____* Ale cudny dom! 10/10 bez wahania. I jedyna rzecz która nie podoba mi się w tym domu, jedna jedyna, to drzwi wejściowe, te ciemnobrązowe. Ale i tak domek cudny. Jak Rapid się uspokoi, to dasz do ściągnięcia? ^^
|
hm.. jednak ja się przyczepię ;)
A mianowcie, nie podoba mi się kolor ścian zewnętrzych xp Bryła jest znakomita jak i ogródek ,którym byłam zauroczona ***_*** ;P Natomiast w środku, jest jak dla mnie,okropna łazienka ;) Nie podoba mi się. Reszta jest bardzo znakomita i świetna ;) Gratuluję udanego projektu ;) Pozdrawiam. :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:48. |