![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój nowy dom. Został on przeze mnie nazwany kIsHqA na cześc Bearty, Sayci i Kosa którzy chcieli żebym miał taki nick na forum
![]() Zapraszam do oglądania i oceniania ![]() Na początek, rodzina zamieszkująca ten dom - Państwo Montgomery - Antonio, Eveline i ich córka Lindsay: To by bylo na tyle, mam nadzieje że wam sie spodobało, ale jestem też przygotowany na krytykę ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:09 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Bryła nie jest jakoś specjalnie zachwycająca. Za to wnętrza i ogródek sa super. Jedyna co mi nie pasuje, to to że jeden samochód jest na podjeździe, a drugi w garażu. Żeby wyjechać tym co jest w garażu trzeba najpierw usunąć z drogi ten z podjazdu. Ja bym dała tylko jeden saochód. Chętnie bym podbrała, ale nie mam NŻ. A szkoda.
P.S. Fajna rodzinka, szczególnie ta mała ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny ;) Skąd masz meble z kuchni, łazienki, salonu, sypialni i pokoju Lindsay? *_* Ślicznieee, Boże jak mi się to podoba! ^^
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no powiem tyle, ze bardzo ładny dom, meble sa ładnie dobrane.
cud miód i orzeszki, jak ktoś juz to mowił. ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek super.Tylklo zmień telewizor na trochę większy.Oceniam na 10/10.
P.S Fajny telewizor jest na Mango Sims Jeszcze raz dodam, że domek śliczny ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny stylowy domek
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Meble z salonu(częściowo) są z http://simfantasy.free.fr/Sims2/sims2.htm i ze stronki: http://mangosims2.free.fr/ z tej ostatniej pochodzą też meble z pokoju dziecka i z łazienki. Kuchnia z kolei jest z http://www.reflexsims.de/ a co do samochodów to są one z www.modthesims2.com
Dzięki za ocenkim pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na zewnątrz średnio mi się podoba, ale za to w środku jest prześlicznie :)
7/10
#9 |
|
![]()
Na zewnątrz całkiem, całkiem, za to w środku po prostu super.
![]() Jeśli chodzi o bryłę, to dozyć ciekawa, ale nie zachwyca. Za to lubię ta kolorystykę ścian i dachu. Ogródek mi się podoba, a najbardziej skalniak z tyłu i "miejsce do odpoczynku" pod drzewami. ![]() Wnętrza urządziłeś wspaniale, podoba mi się pomysł z półpiętrem okalającym salon, świetnie wygląda, gdy położy się tam różne przedmioty. Wszystko do siebie pasuje i jest zgrane kolorystycznie, bardzo dobrze dobrałeś dodatki. Najbardziej w mój gust trafia pokój Lindsay. Ogółem daję 9/10, ten domek najbardziej mi się podoba z tych, które pokazałeś na forum. ![]()
#10 |
|
![]()
Podoba mi się. Z zewnątrz bryła podoba mi się, w środku umeblowanie jeszcze bardziej
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|