![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale ostatnio właśnie podczas gry wszystko mi się rozmazało i wyglądało strasznie (a zawsze mam wszystko ustawione na najwyższym poziomie). Wtedy zrobiłam tak: wszystko ustawiłam w opcjach grafiki na najniższy poziom, zapisałam zmiany, po czym znowu ustawiłam wszystko na najwyższy. I pomogło, znowu wyglądało dobrze. Tylko nie wiem, czy zawsze pomaga. ;) |
To Samo!
Miałam straszne problemy w robieniu zdjęć Paris Hilton, bo grafika bez przerwy się pogarszała...
A ja mam 72,56GB wolnego miejsca na dysku ;) Kartę graficzną podobną do tych powyżej... I co?! |
Cytat:
|
Podejrzewam, że to może mieć związek z kompresją tekstur, grafa poprzez sterownik kompresuje tekstury (a więc pogarsza jakość, niezależnie od ustawień w grze), gdyż brakuje jej mocy, chce utrzymać płynność, ilość danych dla grafy (tekstury etc.) jest zbyt duża, zauważyłem, że problemy występują na grafach z 64mb pamięci ram, a im wyższa jakość tym więcej mb (niższa kompresja tekstur).
Swego czasu na GeForcie 3 ti200 takich rzeczy nie zauważyłem, aczkolwiek na niej w Sims2 grałem krótko, gdyż potem przesiadłem się na 9550XT i tu już takich problemów nie miałem (choć Sims2 u mojego na 256mb GeForcie 6800 to jest dopiero coś). |
Też mam taki problem i nieda się tego odwrócić szkoda ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( nienawidze takiej grafiki ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:13. |