Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 25.03.2006, 20:55   #1
Sweetie

Reputacja: 10
Domyślnie Uciążliwy problem- grafika

Mam jeden, i to naprawdę uciążliwy problem... sorry jeśli temat taki już istnieje, ale wyszukiwarka coś nie chodzi mi dzisiaj :/
Otóż bardzo rozmazuje mi się grafika w simsach, normalnie przedmioty, simsy, ubrania, i ich makijaż itp, są strasznie rozmazane, jest czas, że jest lepiej, i jest czas kiedy jest gorzej. Detale grafiki mam ustawione na : średnie, ponieważ tak jest lepiej niż jakbym miała na : wysokie, na którym grafika jest gorsza! Nie wiem czy to wina karty graficznej, czy czegoś innego. Mam kartę graf. GeForce, ale jaką to dokładnie nie wiem. Jakie są zainstalowane sterwoniki też nie mam zielonego pojęcia, a już na myśl mi nie przychodzi, żeby je ściągać tylko ze względu na grę, no ale dobra :/

Daję zdjęcia:

"czas" bardzo bardzo rzadki, prawie nigdy mi się nie zdarza (czyli tak grafika powinna wyglądać)

A to u mnie 'zły' standard :/ ,nie chodzi mi oczywiście o minę xP (zwróćcie, uwagę na ubranie-bluzkę, i na makijaż- nie są takie jakie mają być.

A to jest grafika, ktora często mi się zdarza :/ (najczęściej, gdy na parceli jest dużo simów) chyba niechcielibyście takiej mieć...

A może to wina jakiś dodatków, z których mam tylko fryzurki, makijaże i pare mebelków itp.
odpowiedzcie, plisska!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania