![]() |
Samokrytyka kwitnie... a dom taki ładny. Chociaż nie pasuje mi ta lodówka - za dużo jedzenia a w szafie za mało urań :P
|
Postarałeś(aś) się, i nawet dobrze ci to wyszło. Z zewnątrz jest piękny, tylko wnętrze jest takie jakieś smutne :( Ale tak to supcio. Moja ocenka: 8,5/10 B)
P.S: Ten wodospad jest piękny! Skąd go wzięłaś(eś)? |
Wodospad sam zrobiłem pokryłem go pokryciami terenu ;) Jeśli chodzi o rośliny, fontanne to jest z 4EverSimFantasy
|
!!!
Cóż :)
Od zewnątrz bardzo mi się podoba :D Bardzo fajnie wyeksponowałaś dom ,Lecz mam zastrzeżenia do tego podjazdu (jest za długi ,jak dla mnie) W środku dla mnie już troche gorzej. Nie lubie za bardzo dodatków z internetu ,który nie wyglądają najładniej. Za dużo ich tu nie masz(tych złych) Ogólnie daje 8/10 P.S. może pamiętasz skąd pobrałaś tego laptopa ? :D |
Baardzo ładny domek, nie wiem dlaczego nazywasz go tandeta... Śliczny, tyle drobiazgów, strasznie mi się podoba!
|
Ogrod i lazienka... ?
No wiec tak... Cos mi sie dzieje, ze na tym forum nie moge pisac z polskimi znakami... :con:
Ale tak wracajac do tematu domu skrzypka... Z zewnatrz niezbyt zachecajaco to wyglada, ale wnetrze jest po prostu boskie. Chociaz moze nie powinienes calkowicie oddzielac salonu od domu, wystraczylaby jedna sciana... Tak mi sie wydaje... ;) Lazienka jest po prostu straszna! Nie wiedzialam gdzie jest podloga, a gdzie sciana! Te kafle na podlodze nawet spoko wygladaly, ale te same kafelki na sciane?! To juz lekka przesada. Ale ogolem 8/10. Jeden pkt odejmuje za lazienke, a drugi za ogrod. Pozdrawiam Ineyasha :* |
fajne fajne a szczegulnie ta fontana przed domem modelki :P
|
Odp: Dom dla modelki- by skrzypek
świetny! Uwielbiam nowoczesne wnętrza :* i własnie odświerzyłam temat po.. =jakimś- czasie xD 10/10
|
Szczerze? Potworność... ^^ Ale nie sugeruj się zbytnio, tj nie zniechęcaj moją oceną. ;)
Jedyne pomieszczenie, do którego w ogóle bym wszedł, to chyba sypialnia. No i ładne te czerwone obrazki z kwiatami maków. Reszta, bleh. |
Ogródek to istne pole golfowe (przynajniej ja mam takie skojarzenie) :P Odwiedzę twoją simkę by pooglądać nocą gwiazdy w ,,pokoju pod gołym niebem" z kubkiem gorącej czekolady xD Domek ogólnie ładny ;) 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:03. |