Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.04.2006, 17:29   #1
art star
Guest

Domyślnie Dom dla modelki- by skrzypek [BRAK ZDJĘĆ]

Dobra powiem jedno: Tandeta nr 3 w wykonaniu skrzypka

Przepraszam że nie mam rzutu na piętro ale foty zapomniałem zrobić i już chyba nie zrobię bo usunęły mi się wszystkie otoczenia i teraz mam wszystkie od początku.

Zapraszam do oceniania!

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:38

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.04.2006, 17:34   #2
kasia1111
Guest

Domyślnie

Bardzo Ładny Dom! Polecam :d Moja Ocena 10/1000;]

stare 05.04.2006, 17:51   #3
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Wcale nie tandeta. Z zewnątrz bryła za prosta i za mała jak na mój gust. Ogród znów za duży i dziwnie to wygląda mały domek i olbrzymi ogród, mogłaś bardziej go zagospodarować bo jest zbyt pusto. Za to ten mały wodospad jest cudny. Wewnątrz jest fajnie. W jadalni za pusto nie ma żadnego kwiatka ani tych bajerów. Kuchnia fajna salonik także. Łazienka podobała mi się gdyby nie ta tapeta, źle działa na oczy... Ogród z drugiego widoku zza okna jest bosski chodzi o tą małą oazę(ale nazwy wymyślam). Sypialnia chyba najładniejsza ze wszystkich wnętrz.

stare 05.04.2006, 17:55   #4
art star
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał JuStYnKa
mogłaś
Chyba "mogłeś" skrzypek to facet no nie?

Thx za ocenki :*

stare 05.04.2006, 18:25   #5
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Ciąąągle oczekuję czegoś innego ... Ale cóż.Ładny czterokąt, trzeba przyznać.7,4/10;-]!

stare 05.04.2006, 18:38   #6
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

No, wnętrza są estetyczne, nie napchane. Jedyne co mi się nie podoba to te świeczki pod schodami (chyba, że modelka skończyła kurs strażacki xD). Ogród jest ubogi, pusto tu jak na placu jakimś. Bryła jest dość prosta, aczkolwiek nie jest nudna. Nie pasuje mi tutaj ten kilometrowy podjazd. Mogłeś wziąść mniejszą działkę (choć ja też często biorę większą działkę, a później połowa zostaje x P). No, uważam, że projekt udany 7/10

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline  
stare 05.04.2006, 19:03   #7
_Elisha_
Guest

Domyślnie

Ogród jak dla mnie jest hmm... "Nieładny". Za wielki i te drzewa. Możliwe, że z zewnątrz rzeczywiście tandeta, ale w środku bardzo ładnie. Moje kolory i ta prostota, a nie nawalone byle jak. Zgadzam się JuStYnKą - sypialnia najładniejsza. Ogółem - 7/10

stare 05.04.2006, 20:07   #8
Heavenly
Guest

Domyślnie

Bardzo fajny domek , bardziej podoba mi sie wnętrze
Cudne obrazi baletnic w suypialni - skąd je masz ?

stare 05.04.2006, 20:31   #9
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Jeśli chodzi o ogród, to to całe "dojście" do domu jest bardzo długie, a po drodze tylko pustka. Tak samo podjazd. To oczko wodne z fontanną i roślinami jest bardzo ładne, ale wodospad nie wyglada moim zdaniem naturalnie- jakby woda brała się znikąd.
A bryła prosta, dom z dużymi oknami- w moim guście. Fajny dach- taki jak chodnik i "otoczki" wokół drzew.
W środku właściwie wszystko mi sie podoba oprócz świec pod schodami . Ta przy najniższych schodkach chyba je nawet dotyka.
Moim zdaniem najlepszy jest "pokój pod gołym niebem" i salon. Dom nie kojarzy mi się ze zbytnio przytulnym, ale jest za to dość nowoczesny i na pewno nie tandetny.
W mojej skali za całość 8/10

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 06.04.2006, 12:16   #10
Anex
Guest

Domyślnie

Bryła jest jak zwykły klocek,ogród taki hmm..ta ścieżka taka jak na lotnisku,ale wodospad pasujeKuchnia,jadalnia,salon super.Łazienka cudowna a najbardziej mi się podoba ta ścianka.A ten pokój pod gołym niebem jest przecudowny wszystko pasuje.Gabinet i sypialnia niczym mnie nie zaskoczyły. Razem daje 9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania