![]() |
Eee. Cegła. Tak, cegła.
Bryłka nie ma zbyt ciekawego kształtu. Zwykła kwadratowa budowla z płaskim dachem jeżeli mnie wzrok nie myli. Wnętrza też nie są specjalnie ładne. Nie podoba mi się i tyle. Sciany i podłogi są nieumiejętnie dobrane i w ogóle takie pstrokate na tych pierwszych zdjęciach. Nie podoba mi się. Po za tym jakoś mało przystrojone są te pomieszczenia. Może jakieś kwiaty, albo obrazy (plakaty)? Więcej półek, regałów? I śmieszą mnie niektóre nazwy, np. sklep cukierkowy, torebkowy czy też ubraniowy. Jest w ogóle coś takiego? |
Bardzo ubogie w produkty centrum handlowe. Jedyne co rzuca się w oczy to kilka samochodów.
3/10 |
eee... nic olśniewającego
Mi się nie podoba... :O :O :O . Sorry, ale bryła taka zwykła. W środku pomieszczenia są wielkie, a jest pare rzeczy na krzyż... :wacko: . Nie podoba mi się kolorystyka i rozmieszczenie rzeczy. To takie mało oryginalne ;( ;( . Sumując robisz centra podobne do mnie ;P ;P ;P :D .
|
nic szczegolnego, duzo przestrzenie niewykorzystanej a w marketach i tego typu sklepach w rzeczywistosci polka stoi przy polce, stoisko przy stoisku a tu jest jakos dziko
3,5/10 |
Odp: Centrum Handlowe w AnnaVille
za duże to C.H
|
Hmm.. Mi sie niezbyt podoba. Zbyt pusto, przez co wydaje sie nieprzytulnie. Ta roznorodnosc okien nie jest fajna. A w sklepie z ubraniami dlaczego nie postawilas tez tym Maxisowskich wieszakow? Byloby ciekawiej ;)
Pozdrawiam i zachecam do dalszej pracy, Kiss :P |
Ludzie prosze was ,nieodnawiajcie tamatu zprzed 2 lat..jest wiele więcej tematów do uznania-świeższych,nowszych...najperw popatrzcie na date dodania a potem odpisujcie opinie...
Pzdr.Sheba |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:16. |