![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Piekne maisto z duzym centrum handlowym w ktorym mozna kupic wszystko!! Nawet samochod. Sama Izabella Scorupco jezdzi do niego!
Nie maja panstwo samochodu a chca panstwo przyjechac tu nawet o 24? Nasz serwis taxi jest otwarty 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu!! Zadzwonce! P.S. Dalam je na konkurs ale gdzies mi sie zapodzial link do sciagniencia wiec zaraz dam. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:51 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A więc, sklepy całkiem, całkiem, dodatki to duży plus, ale zagospodarowanie i opis tragiczne. Dam 6\10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nawet fajne centrum, ale budynek jest taki kwadratowy za bardzo. I w środku jest zbyt pusto
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Szczerze? To mi się nie podoba. Ale mam pytanko... A mianowicie: jak ktoś kupi (teoretycznie) samochód z piętra to jak nim odjedzie
![]() Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT życzę. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wlasnie jak to robilam to o tym tez myslalam ale nie chcialam nic kasowac z dolu. No ale nie mam NZ wiec to tylko ozdoby.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
określę jednym słowem: katastrofa
jeżeli budujesz centra handlowe, tylko po to, aby simy załatwiły to co trzeba, a niekoniecznie jest miłe dla oka - nie chwal się tym. strasznie pusto. i wszystkie dodatki masz z jednej strony, i z jednego kompletu. takie coś.. :kissing: Martencja edit: sklep ubraniowy... hm.. hm... :con: |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Powiem, ze mi się nie podoba. Opis jest fatalny, sklepy są puste. W sklepie z torebkami były tylko kilka torebek, kasa i tyle. To trochę za pusto.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Słabo
![]() Ale daje ocene za chęci 7,5/10, a i mógłby być lepszy opis. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie również sie nie podoba. Trochę ci nie wyszło, ale z czasem będziesz robiła świetne domy i centra handlowe zapewniam cię.Dodatki z neta są ok ale bryła niezbyt ciekawa i nie wszystko do siebie pasuje... -_- Nie mogę się doczekać twojego kolejnego domku. Napewno będzie udany
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Yyyy...
No, niezbyt. Po pierwsze, jeszcze nigdy nie widziałam CH z okiennicami. Po drugie, sklepy są za duże, za mało jest w nich przedmiotów. Korzystałaś tylko z ReitalSims, prawda? Powiedzmy sobie szczerze - strona ma co prawda niezłe pomysły, ale wykonanie niezbyt, zbyt "papierowe". Po drugie, nie widzi mi się mięsny w ekskluzywnym CH, doktróego jeżdżą sławy. Mięsny nadaje się do osiedlowej ruderki. Także - sorry.. ale musisz jeszcze popracować. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|