TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Centrum Handlowe w AnnaVille [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30076)

akaj 14.04.2006 13:24

Centrum Handlowe w AnnaVille [BRAK ZDJĘĆ]

Piekne maisto z duzym centrum handlowym w ktorym mozna kupic wszystko!! Nawet samochod. Sama Izabella Scorupco jezdzi do niego!

Nie maja panstwo samochodu a chca panstwo przyjechac tu nawet o 24?
Nasz serwis taxi jest otwarty 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu!!
Zadzwonce!

P.S. Dalam je na konkurs ale gdzies mi sie zapodzial link do sciagniencia wiec zaraz dam.

kluseczka 14.04.2006 13:34

Pierwsza!!!!!!!!

A więc, sklepy całkiem, całkiem, dodatki to duży plus, ale zagospodarowanie i opis tragiczne. Dam 6\10

riannon 14.04.2006 13:37

Nawet fajne centrum, ale budynek jest taki kwadratowy za bardzo. I w środku jest zbyt pusto:) Ogólnie jest takie sobie, widziałam lepsze.

misiek:) 14.04.2006 13:39

Szczerze? To mi się nie podoba. Ale mam pytanko... A mianowicie: jak ktoś kupi (teoretycznie) samochód z piętra to jak nim odjedzie ;) ?

Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT życzę.

akaj 14.04.2006 14:21

Wlasnie jak to robilam to o tym tez myslalam ale nie chcialam nic kasowac z dolu. No ale nie mam NZ wiec to tylko ozdoby. ;)

martencja 14.04.2006 14:23

określę jednym słowem: katastrofa
jeżeli budujesz centra handlowe, tylko po to, aby simy załatwiły to co trzeba, a niekoniecznie jest miłe dla oka - nie chwal się tym. strasznie pusto. i wszystkie dodatki masz z jednej strony, i z jednego kompletu. takie coś..

:kissing:
Martencja

edit: sklep ubraniowy...
hm.. hm...
:con:

Frogusia 14.04.2006 14:42

Powiem, ze mi się nie podoba. Opis jest fatalny, sklepy są puste. W sklepie z torebkami były tylko kilka torebek, kasa i tyle. To trochę za pusto.

jacek_1994 14.04.2006 17:04

Słabo :( , bryła taka kwadratowa i spłaszczona, a w sklepachtak pusto.
Ale daje ocene za chęci 7,5/10, a i mógłby być lepszy opis.

Keyshia 14.04.2006 20:39

Mnie również sie nie podoba. Trochę ci nie wyszło, ale z czasem będziesz robiła świetne domy i centra handlowe zapewniam cię.Dodatki z neta są ok ale bryła niezbyt ciekawa i nie wszystko do siebie pasuje... -_- Nie mogę się doczekać twojego kolejnego domku. Napewno będzie udany :)

Kash 15.04.2006 12:04

Yyyy...
No, niezbyt. Po pierwsze, jeszcze nigdy nie widziałam CH z okiennicami. Po drugie, sklepy są za duże, za mało jest w nich przedmiotów.
Korzystałaś tylko z ReitalSims, prawda? Powiedzmy sobie szczerze - strona ma co prawda niezłe pomysły, ale wykonanie niezbyt, zbyt "papierowe".
Po drugie, nie widzi mi się mięsny w ekskluzywnym CH, doktróego jeżdżą sławy. Mięsny nadaje się do osiedlowej ruderki.
Także - sorry.. ale musisz jeszcze popracować.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:20.