![]() |
Odp: Dom Auer
:o no...eee...normalnie... no nie no dom poprostu cudowny:o
|
Każdemu się podoba inny styl. Niektórzy wolą ciepłe i przytulne wnętrza, a niektórzy takie surowe. Ja osobiście lubię jedno i drugie ;)
A co do domu- bardzo mi się podoba. Wnętrze oraz bryła są rewelacyjne :wub: Zgadzam się z Psujką- powinieneś zostać projektantem wnętrz, masz talent ^^ |
Sexy House xD Bardzo mi się podoba mam nadzieję, że dasz do ściągnięcia. Poprostu miód, cud i orzeszki.
|
mmm cudo :D uwielbim taki sty domów ale niestety takie mi nie wychodzą bo i tak wyjdą jak zawsze super przytulne :P
Czekam na link do downloadu :) |
Nie lubię tego stylu... Wygląda jak wielki kloc bez tekstur x|
Więc: Bryła: Klocek z obleśnymi kolorami, wygląda jakby to były lody zmieszane z gównem, jednak zieleń niczego sobie - 3/10 Korytarz: Fuj, wygląda jak Łomżyński szpital, obleśnie ciemny - 1/10 Sypialnia: zwyczajna, nic ciekawego - 2/10 Gabinet: Chyba najlepsze miejsce w całym domostwie xP 6/10 Toaleta: Klop jak klop xd Chcoiaz dośc ładny - 5/10 Jadalnia i kuchnia: Świeci pustką xd - 3/10 Salon: Pusto... 2/10 Ogółem: 22/70 <- xP |
Ulmile PROSZE załącz DOWNLOAD :-D :-D
|
A po co? Skoro prawie WSZYSTKIM się nie podoba?
|
Cytat:
Prawie wszystkim?! Może połowie, bo ja widzę, że tak samo jak wielu osobą się nie podoba, tak samo wielu podoba... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:37. |