![]() |
Odp: MakeThemUp! - pytania dotyczące konkursu
A ja mam głupie pytanie. Jak się robi zdjęcia w "zmień wygląd"? klikałam na c, ale nie mam tych zdjęć, bynajmniej nie zapisały się w storytelling.
|
Musisz nacisnąć klawisz PrintScreen (PrtSc) na klawiaturze, po prawej od F12 :) A potem zminimalizować grę i wkleić zdjęcie np. do Painta albo innego programu graficznego.
|
Ja mam jeszcze jedno pytanie. Ale to tak dla mnie na przyszłość i dla tych, którzy jeszcze nie wzięli udziału. Czy można opalić simkę na plaży? :)
|
A ja mam takie głupie pytanie :p
Czy można dać simie dodatki np. okulary i biżuterie ???????? Bo dziś albo jutro ją zrobię. Ale wątpię czy zdobędę nawet jeden głos :p He he Pzdr Kaleri Edit : takie same pytanie jak ma użytkownik/niczka wyżej i czy można zrobić opis skąd są dodatki lub opis zmian? |
A ja mam pytanie:
Czy mi się wydaje czy ''ktosiu'' zmienił skin diny? :con: |
Cytat:
|
Cytat:
Skoro to nowy to sądze że nawet nie przeczytał regulaminu konkursu ,ale nie chce nikogo osądzać. |
Cytat:
Potwierdzam. |
Również wydaje mi się, że Ktosiu zmienił skina. No bo nawet to się potwierdza, bo simka jest w trybie tworzenia rodziny, gdzie od razu bez problemu można go zmienić. :con:
Czekam na odpowiedź na pytanie: Czy można opalić simkę na plaży? |
Nie, to nie jest zmieniony skin. To jakby puder na całą twarz dający jakby odbłysk.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:07. |