![]() |
#1 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli macie jakieś pytania co do zasad konkursu, możecie je zadać w tym temacie
![]()
![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
1. Czy można używać szkieł kontaktowych (soczewek)? (podejrzewam, że można)
2. Sima nie trzeba udostępniać do ściągnięcia? Wystarczą same zdjęcia? Czekam na odpowiedź. ![]() Edit: Proponuję zrobić tak jak było na Simsweb, czyli 2 zdjęcia (200x300 - najlepiej) z trybu 'Zmień wygląd' (przód i profil) i jedno z trybu życia. Może wtedy każdy będzie miał tak samo zrobione zdjęcia i będzie jakiś taki 'porządek'? ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 24.09.2007 - 13:43 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Link nie działa(jak zwykle)
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zgadzam się z Désignér'em, żeby to jakoś ujednolicić dla pewności. |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Można zmienić jej ubranie czy nie?
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
jak usiłuje zainstalować Dinę ( czy jak ona się tam zwie) pojawia mi się info o tym że ta aplikacja wymaga jakiegoś dodatku którego nie mam. mam tylko nż
Vila: chyba można ![]() Edit: a i jeszcze jedno pytanko ![]() @down: thx już ja mam ![]()
Ostatnio edytowane przez RocketQueen : 24.09.2007 - 14:10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
RocketQueen, w takim razie użyj Sims 2 Package Clean Installera :d Sorry, nie mam linku.
Ech, czyli jeśli ktoś ma skiny podmieniające te w grze to odpada? I czy mozna stosować maski twarzowe, nie wiem jak to ująć, taka maska na twarz simki z inną twarzą? Mam nadzieję, że mnie ktoś zrozumiał :d |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a czy można brwi zmieniać? czy muszą być te?
trochę tak beznadziejnie jest x[ bo te simy będą strasznie nie realistyczne ;p skoro można tylko malować, fryzurę zmieniać i ubrania ;p |
![]() |
#9 |
Reputacja: 20
|
![]()
Można mam nadzieję dawać wszystko (realistyczne pudry, realistyczne brwi, szminki, cienie, wszystko). Chyba nie można mieć skina defaulta, tak myślę. Musi być maxisowy... no bo nie wszyscy mają defaulty z neta. Sprawiedliwość musi być.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() 2. Nie trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Skinów zastępujących maxisowe niestety nie możemy uwzględniać, sprawiedliwość musi być ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|